У Хмельницькому попрощалися з військовим Андрієм Шпичком (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Хмельницькому попрощалися з військовим Андрієм Шпичком (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • З початком повномасштабного вторгнення хмельничанин пішов на фронт.

  • Минулого тижня він помер від серцевої недостатності.

Хмельничани віддали останню шану військовому, молодшому сержанту Андрію Шпичку. Він помер 11 листопада від серцевої недостатності. На той момент йому було 49 років. Церемонія прощання відбулася сьогодні, 16 листопада, у міській ритуальній службі. На неї прийшли рідні, друзі, побратими, представники місцевої влади.

Була на прощанні й колега військового Франя Йосипівна. Вона працювала разом із ним на одному підприємстві. Чоловік був різачником — виготовляв різаки, на яких роблять підошви для взуття. Коли почалося повномасштабне вторгнення, Андрій пішов на війну. Свого колегу Франя Йосипівна згадує як дуже добру людину.

Інша колега Андрія Шпичка, Оксана, відгукується про нього так:

Відео дня

— Він завжди все робив якісно, добре, вчасно, завжди був приємною людиною, з якою приємно працювати. Смішив нас, анекдоти розказував, молодець був, — сказала жінка у коментарі журналістам.

У своїй промові заступник міського голови Михайло Кривак приніс співчуття рідним військового:

— Він з перших днів війни, не сумніваючись у своєму виборі, вдягнув однострій, взяв до рук зброю і пішов захищати свою Вітчизну. І сьогодні його тіло ось тут, а ми щиро з вами молилися за його душу і сподіваємося, що душі його буде добре. Бо, як кажуть, всі помирають, але не всі живуть. Андрій Іванович прожив гідне життя і закінчив його як захисник. Так, його не вбила куля і не вбив ворожий осколок, але його вбила війна. Підточила його життєві сили, забрала його здоров’я. І сьогодні я приношу свої щирі співчуття батькам, рідним та близьким Андрія Івановича, — сказав чиновник.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (79)
  • Наталия Денисюк

    Вічна пам'ять Герою України
  • Галина Горобець

    Царство небесне і вічний спокій Герою
  • Тамара Михайлюк

    Вічна пам'ять і велика вдячність за наш захист нашому землякові. Царство небесне і щирі співчуття рідним
  • Аня Фурман

    Вічна Світла Пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up