У Хмельницькому з'явився на світ малюк-рекордсмен

У Хмельницькому з'явився на світ малюк-рекордсмен
Фото - Суспільне
  • Хлопчик народився з рекордною вагою у понад 6 кілограмів.
  • Для сім'ї це вже шоста дитина. 

У Хмельницькому народився хлопчик-богатир. Малюк на ім'я Лука з'явився на світ з вагою у понад 6 кілограмів. В обласному перинатальному центрі розповідають, такий випадок зафіксували вперше за 12 років. 

Дитина-рекордсмен народилася 24 листопада. Про це розповіла заступниця директора Хмельницької обласної лікарні з акушерсько-гінекологічної допомоги Лариса Притуляк, передає "Суспільне".

Молитву Першого дня у палаті новонародженому Луці прочитав священник і його тато Микола Головач. А потім освятив сина. Для батьків Лука став шостою дитиною в сім'ї.

Відео дня

 

  • Ми назвали синочка на честь Луки Кримського Войно-Ясинецького. Він лікар, хірург і єпископ. Ми його дуже почитаємо, і на честь нього і назвали. Звичайно тяжко, страшно переживаєш, але уповаєш на Бога, все буде добре", - розповів багатодітний батько Микола Головач.

Матір Оксана Головач зізналась, що четвертого квітня дізналась про те, що у родині буде поповнення. Розповідає, спочатку налякалась і плакала, адже в країні війна. Але додає, що з Божою допомогою перенесла це все. На запитання про те, як сприйняли братика інші діти, батько розповідає:

  • Радіють. Старшому — двадцять перший рік, далі дівчинка — дев’ятнадцять років. Всі дуже раді. В нас богатирі! Найперший народився - 3600, тоді — 4300, потім – 5300. І, слава Богу, це козаки. А дівчатка трошки менші - 3900 і чотири", - каже пан Микола. 

Дитина з вагою понад шість кілограмів народилась вперше за всі 12 років роботи обласного перинатального центру. Перед хлопчиком Лукою у закладі народжувалась дитиною з вагою у 5 кілограмів 300 грам. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (103)
  • Мария Синявская

    Хороший хлопчик,хай росте здоровенький!
  • Rosanna Voronovska

    Нехай  росте  здоровенький в мирі та добробуті!
  • Валя Ткачук

    Ух богатир!!! Нехай росте здоровим на радість батькам!
  • Li

    Лука❤️

keyboard_arrow_up