Вона зі Сходу, він із Заходу: на Хмельниччині побралася пара поліцейських

Вона зі Сходу, він із Заходу: на Хмельниччині побралася пара поліцейських
Фото зі сторінки ГУ НП у Хмельницькій області
  • Поліцейська Зоя з дітьми евакуювалася до Хмельницької області.

  • Тут її запримітив дільничний Сергій. 

  • Пара довго не роздумувала та вирішила одружитися. 

У команді правоохоронців Хмельниччини радісна звістка — з’явилася нова поліцейська сім’я. У Старій Синяві закохана пара зареєструвала шлюб. А розпочалась історія з евакуації та дружби. Її розповіли у поліції

Зоя — поліцейська. Разом з дітьми до війни вона мешкала у Харківській області. Жінка до останнього не полишала рідне місто. Зрештою була вимушена евакуюватися, турбуючись про життя і здоров’я своїх діток, яких виховувала сама.

Тож жінку відрядили на Хмельниччину. Тут Зоя почала працювати у одному з місцевих відділень поліції. Так і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком — Сергієм. 

Відео дня

Сергій працює дільничним офіцером. Привітна харків’янка одразу впала йому в око. Чоловік почав допомагати їй усім, чим міг. 

Він розумів наскільки важко жінці з дітьми адаптуватися на новому місці. Тим більше, що виїжджати з рідного дому доводилося у таких екстремальних умовах.

Пара правоохоронців закохалася один в одного та вирішили побратися. Процес довго не затягували. Розписалися без гучних урочистостей, просто у формі зі скромним весільним букетом. 

— Відтепер наші поліцейські, які пліч-опліч стоять на захисті безпеки громадян, не просто колеги по службі, а ще й нова українська сім’я. Вітаємо новоспечену родину і бажаємо миру та процвітання! — пишуть у поліції. 

Користувачі соцмереж вітають молодят та бажають їм щастя:

 

Нагадаємо, нещодавно юнак оригінально освідчився коханій. А допомогли йому в цьому поліцейські. В історії є фальшива перевірка, 101 троянда, каблучка та багато поцілунків. Читайте її за посиланням. 

Також патрульні допомогли військовому, який повернувся з фронту, освідчитися коханій. Володимир щойно повернувся із зони бойових дій у відпустку та не гаючи часу вирішив покликати кохану заміж. 

До слова, з квітами та мигалками організував освідчення своїй дівчині офіцер поліції Віталій Степанець

А у Франції одружилися військовий Сергій та його наречена Марія. Весільну церемонію зафільмували на відео.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Светлана Крупка

    Вітаю!
    Міцного здоров'я щастя .
    Многая благая лета.
  • Николай Мазярчук

    Ура!!!!!
  • Олександр Бойко

    Якщо зі сходу то чому не займається евакуацією там а чухнула на захід?
  • Нина Венгер

    БЕЗМЕЖНОГО ЩАСТЯ ВАМ!!!

keyboard_arrow_up