У Старокостянтинові боєць ТрО одружився після кількох років спільного життя

У Старокостянтинові боєць ТрО одружився після кількох років спільного життя
Тут і далі фото зі сторінки 106-ї бригади тероборони ЗСУ, Хмельниччина

Леонід та Ольга багато років жили цивільним шлюбом. Але війна та розлука підштовхнули закоханих зробити рішучий крок. 

У мирному житті — підприємець, на війні — боєць Старокостянтинівського батальйону ТрО Леонід та його цивільна дружина Ольга після років спільного життя нарешті узаконили свої стосунки. 

“Попри те, що в країні війна і, здавалося б, не дуже слушний час для таких життєстверджуючих, радісних і спрямованих у майбутнє подій. А можливо якраз навпаки, адже саме у важкі і доленосні часи у людині, як на лакмусовому папері, проявляється усе найкраще і найгірше. І якщо це любов, то вона лише зростає і міцнішає”, — пишуть на сторінці 106-ї бригади тероборони ЗСУ. 

Леонід завжди брав активну участь у громадському житті. З початком широкомасштабного вторгнення росіян одразу вирішив долучитися до захисту країни. Його направили до бригади тероборони. Ольга ж з дітьми виїхала на деякий час за кордон.

Відео дня

“Після кількох місяців розлуки ми ще сильніше усвідомили, наскільки необхідні одне одному. Та й діти за мною дуже скучили. Тож ми нарешті зробили крок, необхідність якого давно вже назріла”, — зізнався Леонід.

Нагадаємо, днями в Хмельницькому одружилися онлайн військовий та поліцейська з Донеччини. Андрій служить в ЗСУ, перебуває в одній з “найгарячіших” точок на Сході. А Діану відкомандирували до Хмельницького. Під час війни їхнє кохання не згасло, а навпаки - стало впевненішим та міцнішим. Саме тому Андрій та Діана одружилися. А зробили це в режимі “онлайн”. 

Також дивіться романтичне відео про те, як військовий, щойно повернувшись з фронту у відпустку зробив пропозицію своїй коханій Ладі. Володимир вирішив не гаяти часу. А допомоги у здійсненні своєї приємної місії попросив у патрульних Кам’янеччини.

Нагадаємо, нещодавно з квітами та мигалками організував освідчення своїй дівчині офіцер поліції Віталій Степанець

А у Франції одружилися військовий Сергій та його наречена Марія. Весільну церемонію зафільмували на відео.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sergiy Aniskov

    Щирі вітання! Сімейного щастя! Мирного неба над головою!

keyboard_arrow_up