Воїни світла: захищаючи Україну загинули троє військових з Городоччини

Воїни світла: захищаючи Україну загинули троє військових з Городоччини
  • Геннадій Пастущин та Богдан Дикунець воювали на Запорізькому напрямку. 

  • А Сергій Стадниченко боровся з окупантами в Бахмуті. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Трагічні новини не перестають надходити до Хмельницької області. За останні дні ще 3 захисників поклали свої життя за свободу і незалежність українського народу. Всі вони були родом з Городоцької тергромади. 

Геннадій Пастущин

Герой загинув 16 січня під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку в селі Матвіївка. Він був 1986 року народження.

В перші дні війни Геннадій Пастущин вступив добровольцем в лави ЗСУ та мужньо захищав Україну, тривалий час разом з побратимами тримав оборону Бахмуту.

Відео дня

Весь цей час чекав на нього вдома чекали півторарічний син та дружина.

— Важка та болюча втрата для рідних та близьких, на Геннадія вдома весь цей час чекав маленький синочок півтора рочки та дружина. Висловлюємо найщиріші співчуття родині нашого Героя, всім рідним та близьким… — повідомляють в міській раді Городка

Тут і далі фото Городоцької міської ради

Богдан Дикунець

Богдан Дикунець загинув того ж самого дня — 16 січня, під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку, в місті Оріхів. Він був 1971 року народження. 

В мерії Городка повідомляють, що Богдан також вступив добровольцем в лави ЗСУ та мужньо захищав Україну. Він тривалий час разом з побратимами тримав оборону Оріхова. 

— Важка та болюча втрата для рідних, близьких та усіх нас. Висловлюємо співчуття родині нашого Героя. Спочивай з миром, наш Герой! — йдеться в повідомленні

Сергій Стадниченко

Військовий поклав своє життя 15 січня під час ворожого мінометно-танкового обстрілу росіян. Він отримав смертельні поранення поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області. Він був 1991 року народження. 

Сергій Стадниченко був старшим лейтенантом, командиром мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону однієї з військових частини ЗСУ.

— Болюча, сумна звістка, яку неможливо усвідомити ні розумом, ні серцем… Висловлюємо найщиріші співчуття родині нашого Героя, всім рідним та близьким…— зазначають в мерії Городка

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Ірина Красовська

    Вічна світла пам'ять ГЕРОЯМ!!! Доземний уклін і шана... Щирі співчуття рідним...
  • Олена Карпинська

    Вічна пам'ять Героям України Щирі співчуття рідним
  • Світлана Цвик

    Царство небесне вічна шана світла пам'ять Героям України. Рідним співчуття. Доземний уклін воїнам.
  • Анжелика Ткачук

    Вічна пам'ять, царство небесне

keyboard_arrow_up