У боях з російськими окупантами загинули четверо захисників з Хмельниччини

У боях з російськими окупантами загинули четверо захисників з Хмельниччини
  • Руслан Павлюк був родом з Олешина, Валерій Люкманов та Валерій Кришталь з Кам’янеччини, а Артем Кіндюк з Шепетівської тергромади. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Кровожерлива війна щодня забирає кращих представників Хмельниччини. За останні дні ще 4 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Олешинська, Шепетівська, Гуківська та Кам’янецька тергромади. 

Валерій Люкманов

Герой загинув 3 січня під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Валерій Люкманов був 1976 року народження, мешкав у селі Мала Бережанка Гуківської тергромади, що на Кам’янеччині.

— Знову пекучий біль. Виконуючи бойове завдання, в Донецькій області 3 січня 2023 року, загинув наш земляк Люкманов Валерій Володимирович, житель села Мала Бережанка. Щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять Герою, — написав голова райради Кам’янеччини Михайло Сімашкевич

Відео дня

Про дату та час прощання з Героєм поки не повідомляють. 

Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича

Руслан Павлюк

Військовий був родом з Олешина.  Воїн загинув 6 січня, захищаючи місто Соледар на Донеччині. Тепер йому назавжди 40. 

У Хмельницькій міській раді зазначають, що Героя провели в останню дорогу 16 січня. 

— Сьогодні в селі Олешин віддали останню шану Герою російсько-української війни Руслану Миколайовичу Павлюку. Поховали Героя на Алеї Слави кладовища села Олешин. Вічна пам᾽ять і слава Герою! — йдеться в повідомленні. 

Фото зі сторінки Хмельницької міської ради

Валерій Кришталь

Небесне військо поповнив ще один Герой. Валерій Кришталь був родом з Кам’янеччини. Звістку про його загибель повідомив голова райради регіону Михайло Сімашкевич

— Із невимовною скорботою повідомляємо, що війна забрала життя захисника України, жителя села Кам'янка — Кришталя Валерія Вільгельмовича. У тяжкий для України час він поклав своє життя за рідну країну, за її Незалежність та свободу. Чуйним, добрим, надійним, завжди готовим допомогти всім, хто цього потребує — таким пам'ятають його друзі. Щирі співчуття рідним. Вічна пам'ять Герою, — додав Сімашкевич. 

Фото зі сторінки Михайла Сімашкевича

Артем Кіндюк

Сумна звістка про втрату надійшла й до Шепетівської громади. Виконуючи бойове завдання, загинув мешканець села Пліщин, Артем Кіндюк. Цьогоріч йому мало б виповнитися 23 роки.  

Він пішов служити в Збройні Сили 20 липня 2017 року. З цього часу по червень 2021 року навчався у національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. 

Вчився на факультеті бойового застосування військ, за спеціалізацією "Управління діями механізованих підрозділів". 

А з липня 2021 року проходив військову службу на офіцерських посадах у Києві, повідомляють у Шепетівській міській раді

Фото з Шепетівської міської ради

Інформацію про прощання із Героєм обіцяють надати пізніше. 

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Ольга

    Вічна пам'ять і слава Героям

    Рідним щирі співчуття
  • Андрей Дячук

    Вічна пам'ять героям
  • Валентина Трач

    Вічна пам'ять Героям і Царство небесне... 🙏🙏🙏😪
  • Іра Івасів

    Вічна пам'ять Героям України

keyboard_arrow_up