Його звали Владислав Дворак: під час обстрілу Хмельницького загинув 22-річний рятувальник

Його звали Владислав Дворак: під час обстрілу Хмельницького загинув 22-річний рятувальник
Тут і далі всі фото ДСНС України
  • Герой-надзвичайник був командиром відділення пожежної частини. 

  • Він загинув під час повторного влучання ворожого “шахеда”. 

Цієї ночі російські окупанти здійснили чергову масовану атаку по Хмельницькому. У місті прогриміли 3 вибухи. Ворог вдарив безпілотниками типу “Shahed”. Ми розповідали про це у матеріалі У Хмельницькому пролунали три вибухи, — ОВА

На жаль, цього разу є травмовані та загиблий. Мер Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що загинув Герой-рятувальник ДСНС і постраждали ще троє надзвичайників. А також травми отримала хмельничанка. Більше про це читайте в матеріалі Троє рятувальників та дівчина: який стан постраждалих від атаки дронами в Хмельницькому

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України повідомили, що загиблим пожежником є 22-річний Владислав Дворак. Він був прапорщиком служби цивільного захисту.

Відео дня

— З сумом повідомляємо, що під час повторного обстрілу, на Хмельниччині загинув наш колега, який ліквідовував наслідки ворожого удару у ніч на 27 лютого, — йдеться в повідомленні

Владислав Дворак був командиром відділення 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Хмельницького загинув на 22-му році життя.

— Ворог продовжує свій терор. У ніч проти 27 лютого росіяни вчергове атакували Хмельницьку область. Внаслідок удару по обласному центру, під час ліквідації наслідків обстрілів, виконуючи службовий обов’язок загинув рятувальник ДСНС, ще четверо були травмовані, — додав очільник ДСНС Сергій Крук. 

Редакція vsim.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Фото Ігоря Клименка

Прощання із Владиславом Двораком та Сергієм Севруком відбудеться о 9:00 28 лютого в гарнізонному клубі ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за адресою: місто Хмельницький, вул. Героїв Чорнобиля, 1/1.

Постраждало 20 цивільних будинків. Станом на 7:30 ранку надзвичайники все ще гасили пожежі. В ДСНС також показали фото з місця займання:

Нагадаємо, цієї ночі ворог здійснив масовану атаку безпілотниками типу “Shahed”. Всього в повітряний простір України запустили 14 БПЛА. 11 з них вдалося збити над Київщиною та Чернігівщиною. Решта 3 влучили по Хмельницькому. 

Додамо, що востаннє Хмельниччину атакували дронами 10 лютого. Тоді влучили по інфраструктурному об'єкті в Шепетівському районі. А 18 лютого по обласному центрі вдарили двома крилатими ракетами. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (310)
  • Маріна Савчук

    Вічна пам'ять
  • Анна Левицкая Зайцева

    Вічна пам‘ять  Герою!!   Низький уклін….
  • Ольга Левицька

    Вічна пам'ять герою.
  • Валентина Федорівна Коломієць

    Слава Героям

keyboard_arrow_up