Нічна атака по Хмельницькому: є загиблий та поранені

Нічна атака по Хмельницькому: є загиблий та поранені
  • Вночі російські окупанти вдарили по місту безпілотниками. 

  • В обласному центрі прозвучали 3 вибухи. 

  • Внаслідок цього загинула 1 людина, ще 4 отримали поранення. 

В ніч на понеділок російські окупанти атакували Україну за допомогою безпілотників. Тривога звучала в низці областей.

Після другої години ночі в місті Хмельницькому пролунало 2 вибухи. А після 3-ої години — ще один, третій. При цьому перед вибухами було чутно звук, характерний для літального апарату “Shahed“. Ми писали про це у матеріалі У Хмельницькому пролунали три вибухи, — ОВА

Зранку міський голова Олександр Симчишин повідомив, що на місці прильотів виникла пожежа. Наразі досі триває її гасіння. На жаль, також є постраждалі. 

Відео дня

— Чергова масована терористична атака на Хмельницьку громаду. Цього разу ворог використав БПЛА. Наразі, відомо про 1 загиблого та 4 поранених. Пошкоджено низку будівель. Триває гасіння пожеж, — зазначив мер. 

Глава області Сергій Гамалій підтвердив цю ж інформацію.

- Вночі рашисти вчергове атакували Хмельниччину. Завдано 3 удари по місту Хмельницькому. За попередньою інформацією маємо 1 загиблого та 4 поранених. Триває гасіння пожеж. Постраждали цивільні будинки, - написав він. 

ОНОВЛЕНО:

Станом на 10:43 відомо про 2-х загиблих рятувальників. Один із них - 22-річний командир пожежного відділення Владислав Дворак загинув одразу ж на місці під час повторного обстрілу. Читайте про нього в матеріалі Його звали Владислав Дворак: під час обстрілу Хмельницького загинув 22-річний рятувальник

Інший - Сергій Севрук - отримав травми. Його відвезли до лікарні. На жаль, його поранення виявилися несумісні з життям. Зранку стало відомо, що 31-річний рятувальник помер в шпиталі. За тиждень йому мало б виповнитися 32 роки. Вдома на нього чекали 2 маленьких доні. Розповідь про це читайте в статті У лікарні помер рятувальник Сергій Севрук. Його поранило під час обстрілів “шахедами”

Прощання із Владиславом Двораком та Сергієм Севруком відбудеться о 9:00 28 лютого в гарнізонному клубі ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за адресою: місто Хмельницький, вул. Героїв Чорнобиля, 1/1.

Також травми отримали ще троє надзвичайників та одна дівчина. Лікарі кажуть, стан здоров'я середньої важкості. Ми писали про це в матеріалі Троє рятувальників та дівчина: який стан постраждалих від атаки дронами в Хмельницькому

Також постраждало 20 цивільних будинків. Станом на 7:30 ранку надзвичайники все ще гасили пожежі.

Також додамо, що на 27 лютого в Хмельницькому вийдуть на лінії 54 тролейбуси. Але маршрут автобуса №3 змінили:

У Генштабі зазначають, що з 23.00 і до ранку, російські окупанти застосували по території України 14 БпЛА типу "Shahed". Попередньо, 11 цих дронів збили українські захисники. 

Нагадаємо, що перед цим, ввечері 26 лютого, у столиці та низці областей оголосили повітряну тривогу. Згодом Сили протиповітряної оборони збили над Чернігівською областю три безпілотники-камікадзе типу "Shahed". 

Нагадаємо, що востаннє Хмельниччину атакували дронами 10 лютого. Тоді влучили по інфраструктурному об'єкті в Шепетівському районі. А 18 лютого по обласному центрі вдарили двома крилатими ракетами. 

Відбій повітряної тривоги у Хмельницькому цієї ночі оголосили о 04:36. Сирени вили більше 3-х годин.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (154)
  • Читач38

    По вигляду Симчишина за час попередніх ударів здавалось, що він дуже їм радий. Це дає змогу йому попіаритись і щоб його кругом побачили. Лізе поперед батька у пекло, і навіть коментував удари по області набагато раніше Гамалія.
  • Андрій Хомич

    Симчишин що треба щоб над Хмельницким збивали дрони. Пояснить!!!!!!
  • Ніна Драло

    От як всі заговорили, а те що військові багато купуютьтого що невистачає за свої кошти , то мовчите.Ви працюєте і додому несете зарплатню , до сім'ї, а військові не всю  Тепер зарплата мала, хто буде купувати, у кожного сім'я.
  • Андрій Хомич

    ВОНИ ЕГО ПРО......ЗДИЛИ

keyboard_arrow_up