Загинуло шестеро воїнів з Хмельниччини. Хто ці Герої

Загинуло шестеро воїнів з Хмельниччини. Хто ці Герої
  • Війна забрала Сергія Білого, Романа Камінського, Олександра Міходуя, Олександра Нечаєва, Анатолія Опольського та Андрія Сидорчука.
  • Наймолодшому було 25.

Ще шість важких втрат з’вилось в нашій області. Шість життів забрав російський агресор у Хмельниччини. Про трагічні звістки повідомили у місцевих адміністраціях. 

Сергій Білий

Сьогодні, 2 березня, у Війтовецькій об’єднаній територіальній громаді повідомили трагічну звістку — загинув воїн, Білий Сергій Валерійович.

Народився Сергій 20 грудня 1989 року. Він проживав в селі Писарівка. Свій останній бій Герой прийняв 1 березня 2024 року. Героя не стало на Херсонщині.

Відео дня

Про день та час зустрічі загиблого Воїна буде повідомлено додатково, — зазначили у Війтовецькій об’єднаній територіальній громаді.

Роман Камінський

Боронячи Україну, загинув захисник Роман Камінський. Чоловік родом з Кам'янця-Подільського.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі Кам'янець-Подільський міський голова Михайло Посітко.

За його інформацією, життя бійця обірвалось 28 лютого 2024 року на Бахмутському напрямку. На фронті Герой був солдатом-радіотелефоністом. У військовослужбовця залишилась дружина. Роману Камінському назавжди 35 років.

Олександр Міходуй

Сьогодні, 2 березня, у селі Солобківці жителі громади прощалися з  загиблим воїном – Олександром Міходуєм. Його життя обірвалося 28 лютого 2024 року на Запорізькому напрямку в Пологівському районі. Захисник загинув під час виконання бойового завдання. Йому назавжди буде 29 років.

Провести полеглого воїна в останню путь до батьківського будинку прийшли жителі громади, рідні та друзі Олександра, його шкільні товариші та бойові побратими. Багато людей сьогодні вийшло на вулицю, створивши "живий коридор" вздовж дороги, що веде до цвинтаря,  — розповіли в Солобковецькій територіальній громаді.

Олександр Нечаєв

В бою за Україну від російських загарбників, на Куп'янському напрямку під час виконання бойового завдання загинув кам'янчанин, військовослужбовець Олександр Нечаєв. Трагічну звістку повідомили вчора, 1 березня, в Кам’янець - Подільській міській раді.

Про Олександра згадують як про добру, людяну та відкриту людину.

В цивільному житті чоловік був юристом.

«Приношу щирі співчуття рідним Героя від усієї громади», — заначив на своїй телеграм - сторінці голова Кам’янець - Подільського Михайло Посітко.

Анатолій Опольський  

27 лютого 2024 на Запорізькому напрямку загинув Анатолій Опольський. На російсько-українській війні служив бойовим медиком. Анатолій народився у селі Слобідка Рахнівська на Кам'янеччині. Йому було 46 років.

Про чергову втрату повідомив голова Кам'янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич на своїй Facebook-сторінці.

"Йому назавжди 46… Вічна пам’ять Герою", — написав Сімашкевич.

Андрій Сидорчук

У Ганнопільській громаді, що на Славуччині, попрощалися з Андрієм Сидорчуком. Андрій Володимирович народився 1 вересня 1998 року в місті Корець, а з 5 років жив жив у селі Довжки, де навчався в школі. «Після цього закінчив Острозьке вище професійне училище. Потім проходив строкову військову службу. Після початку повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. До останнього подиху був вірним цьому важкому та водночас почесному обов'язку захисника. Добрий, чесний, порядний, привітний, доброзичливий, ввічливий, життєрадісний – таким згадують Героя всі, хто знав його особисто. В Андрія залишилися батьки, сестри, кохана дівчина. Він будував плани на майбутнє… Та не судилося...», - йдеться в повідомленні Ганнопільської громади.

У вересні 2023 року наказом Головнокомандувача Збройних Сил України він був відзначений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест».

10 лютого внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм в районі Роздолівки Донецької області його серце зупинилося. Герою навіки 25 років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Оксана Топольницкая

    ВИЧНА ТА СВИТЛА ПАМЯТЬ ГЕРОЯМ!!!
  • Лариса Пелих

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ рідним співчуття 😭😭😭
  • Галина Бабинец

    🙏🙏🙏
  • Надія Степанюк

    Вічна пам"ять Героям! 🙏😢

keyboard_arrow_up