Загинув 32-річний військовий Всеволод Грабар. Без батька залишилось двоє дітей

Загинув 32-річний військовий Всеволод Грабар. Без батька залишилось двоє дітей
  • Чоловік був родом з Криму. Він мріяв зайти до рідного українського Севастополя.
  • Всеволода не дочекались батьки, дружина і двоє маленьких діток. 

Сьогодні, 13 травня, Хмельницький попрощався з воїном Всеволодом Грабарем. Чоловік ніс службу в 47-й окремій механізованій бригаді. 

Віддати останню шану захиснику прийшли побратими, друзі, особовий склад поліції і просто небайдужі люди. 

Всеволод був родом з Криму. У Хмельницькому ніс службу в управлінні патрульної поліції з 2015 року. Під час повномасштабної війни він відправився захищати країну на фронті. 

Відео дня
  • Для нашої роти це велика втрата. Всеволод до кожного міг підійти, виділити час, щоб з кожним поговорити. Яка б біда не траплялась, він завжди її вирішував. Він дуже хотів першим зайти в Севастополь до себе додому, - каже побратим Валентин. 

Відомо, що Всеволод Грабар загинув 9 травня внаслідок важких поранень. Трапилось це під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Йому було 32 роки.

У військового залишились батьки, дружина і двоє діток - 2015 і 2020 року народження. До слова, батько Всеволода теж захищає країну від ворога. 

  • Родина втратила батька, чоловіка. А Україна втратила сина і надійного бійця. Дуже боляче. Я дуже хочу вірити, що хлопці виконають цю місію і мрію Всеволода і зайдуть в його Севастополь, - каже заступник мера Михайло Кривак, який особисто був знайомий з воїном. 

Героя поховали на Алеї Слави у Хмельницькому. Там з початку повномасштабної війни знайшли вічний спокій більше 180 наших захисників. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (65)
  • Igor Shtunder

    Висловлюю глибокі та щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна-захисника, що віддав своє життя за Волю та Незалежність України у боротьбі з загарбниками!
    Вічна пам'ять та пошана Герою!
    Царство йому Небесне, земля пухом і вічний покій!
    Нехай спочиває з Богом!...🙏🙏🙏😢
  • Лилия Сметанюк

    Вічна пам’ять герою
  • Наталья Баранюк

    Царство небесне
  • Саша Романенко

    Царство небесне

keyboard_arrow_up