Залізні танкісти нагородили Симчишина нагрудним знаком (ФОТО)

Залізні танкісти нагородили Симчишина нагрудним знаком (ФОТО)
  • Мер Хмельницького завітав до танкістів, аби передати допомогу від містян. 

  • Міська громада надіслала захисникам автомобіль, буржуйки, взуття і ще чимало вельми корисних на фронті речей.

Днями міський голова Хмельницького вирушив до танкістів, аби відвезти їм допомогу від міста. Хмельничани вкотре передали захисникам необхідні на передовій речі — автівку, буржуйки, взуття. Натомість отримав подяку від Залізної бригади. Про це йдеться на сторінці військового підрозділу. 

— Надійний тил і волонтерська підтримка, міцне плече місцевих громад – вагома запорука Перемоги. Як земляк землякам, як українець українцям, подякував воїнам 3-ї окремої танкової Залізної бригади міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. Подякував не з порожніми руками. Адже міська громада передала танкістам автомобіль, буржуйки, взуття і ще чимало вельми корисних на фронті речей. Сердечно дякуємо і ми! А нагрудний знак бригади, сподіваємося, став для пана Олександра не просто відзнакою на жакеті, — кажуть танкісти. 

Олександру Симчишину вручили нагрудний знак від захисників. Нагадаємо, влітку танкова бригада з Хмельниччини отримала звання Залізна, а восени для підрозділу виготовили індивідуальний нагрудний знак.

Відео дня

Емблему розробили за всіма правилами геральдики. Нагрудний знак для 3-ї окремої танкової Залізної бригади створив Заслужений діяч мистецтв України Анатолій Шиян. Цією відзнакою командування бойового з’єднання нагороджує найкращих військовослужбовців, котрі є взірцем українського воїна. 

На нагрудному знаку викарбуваний девіз танкістів — “Semper Deinceps”, що в перекладі з латини означає “Завжди вперед”. 

— Надзвичайно приємно отримати відзнаку від Героїчної, Легендарної, Залізної, 3-ої танкової бригади. Дякую командиру Роману Шеремету і всім офіцерам та бійцям бригади. Потужні, результативні, дієві, одним словом — Залізні! В бригаді воює багато хмельничан. Для нас це Честь! — зазначив Олександр Симчишин. 

Додамо також, нещодавно, з нагоди Дня Збройних Сил України військові підрозділи нагородили бойовими прапорами. Почесний стяг отримали і танкісти Хмельниччини. Бойовий прапор на плацу в столиці вручив Володимир Зеленський командиру танкової бригади — полковнику Роману Шеремету.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Светлана Васильева

    Наш мер - найкращий!!!
  • Юрій Михайлович

    Марина Лущан-можете с дупу розцілувати вашого сонцесяйного чмера!Вам це ніхто не забороняє!)))
  • Юрій Михайлович

    А Івану за атаку-х...й в ср..ку!А сцимсишину за ман...у красную звєзду!
  • Аріна Лебедєва

    Місто моє Хмельницький чудове !!! Та міський голова у нас на своєму місці ! Спасибі Вам пане Олександр за таку чітку громадянську позицію за Вашу таку нелегку працю!!!

    Андрей Кузнецов reply Аріна Лебедєва

    Аріна Лебедєва 🤣

    Читач79 reply Аріна Лебедєва

    Дякуємо за щасливе життя. Лизати дупу легше чим працювати.

keyboard_arrow_up