Жителі Луганщини вшанували пам’ять нацгвардійця з Шепетівщини, який загинув у боях

Жителі Луганщини вшанували пам’ять нацгвардійця з Шепетівщини, який загинув у боях
  • Михайло Бондарчук загинув у віці 29 років.

  • Він обороняв рубежі Луганщини ще з 2016-го. 

  • Без батька залишилась донька, без чоловіка— дружина. 

  • В обласній адміністрації вшанували пам’ять про Героя хвилиною мовчання. 

Майже рік триває безжальна повномасштабна війна. А сотні хмельничан обороняють кордони нашої країни від російських загарбників ще з 2014 року. За цей період полягло багато захисників. Та пам’ять про них житиме вічно в серцях українців. 

Щодня о 9.00 ми вшановуємо загиблих на війні загальнонаціональною хвилиною мовчання. У Луганській обласній військовій адміністрації також пам’ятають і вшановують оборонців регіону, які поклали свої життя. Одним з таких є нацгвардієць з Шепетівщини Михайло Бондарчук. 

Він був головним сержантом. 29-річний Михайло Бондарчук загинув 7 вересня 2022 року під час оборони Харківщини від окупантів. Біля села Волохів Яр боєць отримав смертельні поранення внаслідок ворожого авіаційного удару.

Відео дня

Михайло був родом із села Колом’є, що на Шепетівщині. Закінчив місцеву школу. Потім здобув фах провідника у Козятинському технікумі.

А у 2016 році вступив до лав Національної гвардії України. Служив у 15-му окремому Слов'янському полку, що дислокувався на Донбасі. Брав участь в АТО/ООС.

Колаж із платформи пам’яті Меморіал героїв

З першого дня повномасштабного російського вторгнення Михайло продовжив захищати Україну. Брав участь в обороні Луганщини. Був нагороджений за доблесну службу.

Поховали захисника 11 вересня минулого року в рідному селі на Хмельниччині. У військового залишилися дружина Марія і донька Даша, додають в Луганській ОВА. 

У Крупецькій сільській раді показали світлини загиблого Героя:

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Зоя Білик- Кулішко

    Вічна память Герою
  • Нина Дубенко

    Світла пам'ять Герою.Співчуття рідним.
  • Галина Сорочинская

    Вічна пам'ять Герою України! Співчуття рідним!
  • Людмила Клімчук

    Світла пам'ять , царство небесне Герою України !

keyboard_arrow_up