Ми перевірили: як дезінфікують хмельницькі маршрутки (ВІДЕО)

Ми перевірили: як дезінфікують хмельницькі маршрутки (ВІДЕО)
  • На одній з кінцевих зупинок міста продовжують дезінфікувати транспорт.
  • Цього разу ми перевірили, як від коронавірусу обробляють маршрутки. 

У Хмельницькому тривають обмежувальні та профілактичні заходи через коронавірус. Зокрема, перевозити у тролейбусах і маршрутках дозволено не більше 10 пасажирів одночасно. До того ж, кожен транспорт після проїханого кола містом підлягає обробці. 

Зокрема, в тролейбусах дезінфекцію виконує чоловік у захисному помаранчевому костюмі. Він обробляє всі поверхні, які можуть контактувати із відкритою шкірою людини. А як щодо дезінфекції в маршрутках? Гортайте далі й читайте детальніше.

Щоб дізнатися про санітарну обробку маршруток, ми рушили на одну з кінцевих зупинок міста, а саме в мікрорайон “Озерна”. По дорозі вдалося поспілкуватися і з самим водієм. Чоловік на ім’я Віктор працює в гумових рукавичках і захисній масці. Крім того, він “озброївся” антисептиком для рук і дезінфекційним засобом власного виготовлення. Його, каже, приготувала дружина. Усім цим Віктор користується впродовж робочого дня. Він запевняє: нині його робота є ризиковою. 

Відео дня

Крім додаткової обробки самими водіями, маршрутки дезінфікують на кінцевій зупинці. Все це робить жінка на ім’я Валентина. Жінка дезінфікує саме маршрутки. Неподалік працює колега, яка займається тролейбусами. Так і минає їх день: у захисних халатах, шапочці, резинових рукавичках та масці. 

“Це не їзда, а муки”

Допоки жінка зайнята однією маршруткою, на процедуру чекають інші. За цей час зібралися водії різних маршрутів. На запитання про карантин та обмеження щодо пасажирських перевезень, ми почули одне: “Це не їзда, а муки”. Водії ледь не в один голос кажуть, що із новими правилами не можуть ані заробити, ані відбити грошей за заправку. Мовляв, краще за все було б зупинити рух громадського транспорту. 

Про те, що на збитки скаржаться приватні перевізники розповів журналістам vsim.ua заступник міського голови Андрій Бондаренко. Він додав, що вирішенням проблеми може стати припинення руху транспорту в місті або ж скасування пільгового проїзду. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталія

    В новинах дали інформацію,  що в тролейбусах має право знаходитись одночасно  20 чоловік, а Хмельницький дав розпорядження 10. Чому так? Люди влаштовують "батли" щоб вдертися до транспорту!  В тролейбусі лише декілька мають маски на обліччі! Масок в аптеках немає! Невже в нашому місті немає можливості нашити нашим підприємцям такого стратегічного товару в необхідній кількості!

    Максим Фарина reply Наталія

    Відповідаю на рахунок обмежень в транспорті: постанову про обмеження прийняв Кабмін. І там чітко написано 10 для маршруток, і 10 для тролейбусів. А інформація про 20 - це із виступу Зеленського. Він пропонував так зробити. Кабмін виріши максимально обмежити скупчення людей і зробив обмеження в 10 людей. Тобто ці обмеження придумали не журналісти ВСІМ, не депутати міськради не заступник мера чи сам мер, а Кабмін (уряд). А у Хмельницькому заборони та обмеження відповідно до постанови просто виконують. Будьте мудрі і здорові. Добра ВСІМ
  • Алла

    Вчера проїхала в тролейбусі прийшла додому горло боліло ото незнаю чим дезінфікують

    Мастер Автополив reply Алла

    шось у горлі деренчить - треба горло промочить. класика!
  • Oleksandr

    Вчора вони возили скільки хотіли людей, не знаю, чи сьогодні щось змінилося, що так скаржаться за збитки.....
  • Мастер Автополив

    Жесть, подыхать будут, но про видбыты все время будут думать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up