У гуртожитку училища знайшли мертвого юнака

У гуртожитку училища знайшли мертвого юнака
Для 20-річного студента профтехучилища Максима травневі свята стали останніми у житті. Вранці після гарного застілля хлопця знайшли мертвим у кімнаті гуртожитку. Хлопець помер від травм, які отримав, коли товариші його несли додому

- Максим був сиротою, добрим хлопцем і відмінником. У червні він повинен був отримати диплом муляра-штукатурника, але тут сталася така біда. У мене досі сльози на очах, коли я його згадую. Не можу повірити у те, що сталося, - каже завгуртожитку Державного профтехучилища «Хмельницький центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій» Валентина Дорощук.

1 травня восьмеро хлопців, серед яких був один випускник, святкували на березі Південного Бугу у Гречанах. Як повідомляють у міліції, під час застілля хлопці випили близько п’яти літрів горілки та понад чотири літри пива. Після спожитого усі ледь трималися на ногах і близько опівночі почали повертатися додому, а один із них і взагалі не міг ходити, тож товариші вирішили допомогти йому дістатись до гуртожитку.
- Хлопці по черзі волокли сп’янілого товариша, але оскільки самі були в ненабагато кращому стані, то сил втримати його не було, тож хлопець кілька разів вислизав їм із рук і падав на долівку. Очевидно, саме від цих ударів він і отримав численні травми, - каже речник міськвідділу міліції Аліна Арнаут.
Парубкам таки вдалось занести товариша до кімнати в гуртожитку.
- Вранці до чергової спустився один з товаришів і сказав, що Максим лежить у кімнаті і не рухається. Чергова повідомила адміністрації та викликала міліцію, - каже Валентина Дорощук.

Правоохоронці оглянули місце події і забрали тіло загиблого для проведення судмедекспертизи.
- Під час поверхневого огляду тіла працівники слідчого відділу не виявили виражених ознак фізичного насилля, які могли б призвести до настання смерті. Згодом ці висновки підтвердила судово-медична експертиза, за результатами якої смерть потерпілого настала від розриву сальника та гострої внутрішньої кровотечі, - каже  Аліна Арнаут.
Максима поховали 5 травня на кладовищі у Гречанах за кошти навчального закладу.
- Хлопці, які відпочивали разом з Максимом того вечора, шкодують про те, що сталося. Вони дуже пригнічені і весь час плачуть, - каже завідуюча гуртожитком. - Ми хочемо застерегти всіх підлітків бути обережними на відпочинку та не розпивати алкогольні напої у великих кількостях, аби потім не потерпати від страшних наслідків, до яких може призвести подібна необережність.

Коментарі (3)
  • Юрий Беляев

    реклама козачого способу життя у дii((
  • Anonymous

    героічна смерть
  • Anonymous

    8 хлопців - 5 літрів горілки? І 4 літри пива? Оце традиції святкування!!! Жах!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up