Що таке Проєкт 5х5х5 (опитування Хмельницької обласної ГО «Акцент»)

Що таке Проєкт 5х5х5 (опитування Хмельницької обласної ГО «Акцент»)

Хмельницька обласна ГО «Акцент» проводить неформальне опитування, яке має на меті виявити найбільш відомих і харизматичних представників політичних партій Хмельниччини. Опитування проводилось серед представників неурядових громадських організацій, блогерів, мережевих лідерів, адміністраторів найбільш популярних регіональних соцмереж та фахових політичних оглядачів.

Зазвичай, більшість політичних діячів зникають з поля зору одночасно із завершенням передвиборчої агітації, а відгуки на найголовніші соціально-економічні проблеми обмежуються або мовчанкою, або офіційною позицією партії. За допомогою найбільш активного суспільно-політичного прошарку Хмельниччини – модераторів громадської думки, було вирахувано п’ятірку політичних флагманів нашого регіону. Було враховано: кількість публікацій, рейтинг та антирейтинг.

На сторінках ЗМІ ми запропонували цим п’яти фаворитам громадської думки відповісти на п’ять запитань, які б могли більш широко ознайомити широкий загал з їх світоглядом та оцінкою поточної ситуації. За регламентом відповідь на кожне питання повинна складатись максимум з п’яти речень. Аби не було непорозумінь прізвища переможців будуть розташовані в алфавітному порядку.

«Команда Зе» – Оксана Бочкарьова

«За Майбутнє» - Іван Гладуняк

«Сила і Честь» – Іван Гончар

«Команада Симчишина» – Олександр Симчишин

«Батьківщина» – Сергій Яковлєв

Питання:

  1. Що на Вашу думку є найбільшою проблемою Української Державності?
  2. Які б кроки Ви б зробили першочергово, якщо матиме право на законодавчі ініціативи?
  3. Ваше ставлення до Україно-Російського конфлікту та тимчасово окупованих територій?
  4. Яке надбання в своєму житті Ви вважаєте найголовнішим?
  5. Які політичні рішення для Вас були найскладнішими, чим Ви найбільше пишаєтесь в своєму політичному житті?

Тексти та фото, надані політиками не підлягатимуть змінам та виправленням аби змістовна частина і семантичне навантаження були передані читачам абсолютно. Прошу вважати це офіційним зверненням до вище зазначених обранців, і сподіваюсь, що жодні особисті міркування не завадять діалогу між політичною елітою регіону та їх виборцями.

 

З повагою, голова Хмельницької обласної ГО «Акцент» Максим Моргун

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up