Перший зам хмельницького губернатора збирає сесію телефоном. А де губернатор?

Сесію Хмельницької облради, яка була запланована на 10:00, перенесли на 12:00. У залі не вистачає кворуму, є лише 28 депутатів.

На місцях, де сидять представники від Партії регіонів, нікого немає.

- Я даю дві години на те, щоб додзвонитися, попросити, скликати, змусити всіх прийти і сьогодні вирішити питання, яке склалося сьогодні в країні, - каже голова Хмельницької облради Микола Дерикот.

Голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи на відкритті сесії не було. 

Відео дня
> - Якщо депутати не приїдуть сьогодні на сесію, то вони більше в цю будівлю не зайдуть, - заявив зі сцени активіст майдану Юрій Смаль.
Коментарі (3)
  • Anonymous

    Лише Галина Червонюк має повне право не з'являтись на сесії після того як по відношенню до її сина і її сім'ї поступила певна частина суспільства, у тому числі майданівці
  • Anonymous

    Потрібно звільняти Тимошенко і ставити її лідером. Це має бути основною вимогою, а не зміна Конституції, яка нічого не дасть поки при владі корумповані політики і на зміну їм прийдуть такі ж. Але Лебідь, Рак і Щука (так звані лідери Майдану) не особливо у звільненні Тимошенко зацікавлені. Тому якщо Тимошенко не стане Президентом України і владі залишаться корумповані чиновники, то за все будуть розплачуватись люди. Гривня девальвує далі, ціни зростають, зарплати залишаються без змін, гроші розкрадають, спалені, зруйновані будівлі будуть відновлювати за кошти платників податків. Зміни Конституції не вирішать проблем, потрібна зміна лідера. Таким лідером має стати Тимошенко. Але чомусь всі про неї забули, хоча до відмови від підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом її звільнення було основною вимогою, але потім про це якось так, що Лебідь, Рак і Щука забули і почали думати, хто з них стане Президентом України.
  • Anonymous

    а где наш, самый говорливый и смелый ядуха??? штаны стирает? совсем недавно, транслировал свое застолье с лисапедным батальоном. а тут чуть что, так в кусты. это ему не водку жрать дармовую. не даром его фамилия женского рода.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up