Більше 300 посад: вакансії на підприємствах Хмельницького (СПИСОК)

Більше 300 посад: вакансії на підприємствах Хмельницького (СПИСОК)
  • На міських підприємствах є 311 вільних робочих місць. 

  • Заробітна плата від “мінімалки” до 18 тисяч гривень. 

  • Дізнавайтеся яких спеціалістів шукають та куди можна подати резюме.

На підприємствах та установах Хмельницького є 311 вакансії на 188 посад. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 20 вересня. 

Потрібні трактористи, токарі, столярі, технологи, продавці, працівники “жеків”, лікарі, кухарі, касири, інженери, електрики, водії, фармацевти та бухгалтери. І це не повний список вакансій. 

Найбільша потреба, вже який місяць, у швачках. Для них цього разу 53 вакансії. Для продавців є 26 вакансій. Для бухгалетрів — 4. Не вистачає охоронців, електрогазозварників, технологів, медиків. Шукають хореографа та баристу. Є вакансії для психологів та мікробіологів. 

Відео дня

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, “Бембі”, СІЗО, “Адвісу”, “Насолоди”, “ТЕМПу”, “Укрелкому”, медзакладів, в аптеки, на залізницю тощо. 

Заробітна плата коливається від 6 500 до 18 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

Нагадаємо, обласний центр зайнятості також шукає працівників по місту Хмельницький та в області. Детальніше читайте у матеріалі На Хмельниччині не вистачає працівників: які посади та зарплати

Читайте також:

Коментарі

keyboard_arrow_up