ТОП-10 найзатребуваніших вакансій на Хмельниччині

ТОП-10 найзатребуваніших вакансій на Хмельниччині
  • У центрі зайнятості відібрали професії, на які є найбільший попит серед роботодавців. 

  • Дізнавайтесь кого найбільше шукають працедавці та які зарплати пропонують. 

В обласному центрі зайнятості перебрали близько тисячі вакансій. Серед них відібрали десятку тих, які користуються найбільшим попитом серед роботодавців. До кожної вакансії в дужках зазначено середній розмір заробітної плати. 

Отож, станом на 30 серпня до ТОП-10 вакансій увійшли:

  1. Відео дня
    /li>

В закладі зазначають, перелік вакансій щодня оновлюється. Шукачам роботи можна знайти актуальну інформацію на сайті Хмельницького обласного центру зайнятості. Для цього слід перейти за посиланням та натиснути на віконечко “Шукаю роботу”. Там варто зазначити регіон, спеціальність, розмір заробітної плати та інші фільтри.

Також добірку гарячих вакансій можна знайти у телеграм-каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості». Для довідки можна написати до телеграм-чату, або за телефонами: (096) 045-60-10, (093) 027-05-11.

До слова, у маркетинговій агенції “Top Lead” в телеграм-каналі “UA War Infographics” розмістили мапу країни, на якій показано ринок праці під час війни.

Області з найбільшою конкуренцією шукачів на одну вакансію виділено червоним. Області з найменшою — чорним. Хмельниччина не виділена жодним з цих кольорів. А також є посади з найбільшою та найменшою конкуренцією шукачів роботи на одну вакансію за день. 

Читайте також:

Коментарі

keyboard_arrow_up