Робота та зарплата: у Хмельницькому є 194 вакансії (СПИСОК)

Робота та зарплата: у Хмельницькому є 194 вакансії (СПИСОК)
  • Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 500 гривень. 

  • Дізнавайтеся де є робочі місця та куди можна подати резюме.

В обласному центрі оновили список вакансій, які є на підприємствах та установах. Вільних є 194 вакансії на близько 300 посад. На деякі потрібно кілька працівників. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 30 листопада. 

Кого шукають

Роботодавцям потрібні трактористи, покоївки, оператори на пошту та працівники АЗС, слюсарі, електрики, масажисти, кухарі, манікюрниці, шевці, керівники, бухгалтери, вчителі, двірники, технологи, фармацевти, хореограф та, навіть, бібліограф. І це далеко не повний список вакансій. 

Найбільш затребуваними є швачки, продавців, водії, лікарі, педагоги. Наприклад, для водіїв є 48 вакансій, для вчителів — 10, для лікарів — 7, для поліцейських — 12, для продавців — 18. Та найбільше — для швачок. Для них є аж 75 робочих місць. 

Відео дня

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, військових частин, перевізників, філармонії, маслосирбази, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, “Бембі”, “ТЕМПу”, медзакладів, в аптеки тощо. 

Що пропонують

Заробітна плата коливається від 6 700 до 20 500 гривень. Щоправда вакансій на 20 та 18 тисяч не так вже й багато. Зате багато вакансій на зарплату до 10 000 гривень. 

Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

За довідками та з питань працевлаштування радять звертатися до Хмельницького міського центру зайнятості за телефонами: 

Нагадаємо, хмельницький “Електротранс” шукає водіїв на сучасні автобуси. Зарплати — від 15 до 18 тисяч гривень. Є можливість пройти навчання і отримати водійські права відповідної категорії за рахунок підприємства. Вимоги до кандидатів та як подати резюме читайте за посиланням

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Читайте також:

 
Коментарі (1)
  • Читач16

    Дают зп миниммально 20 000 грн бібліографу и вакансия закрыта за 5 минут)), а на ставку 6500.... девушки которым скучно ихний кандидат

keyboard_arrow_up