ТОП-10 найпотрібніших вакансій на Хмельниччині

ТОП-10 найпотрібніших вакансій на Хмельниччині
  • Більше 4 тисяч роботодавців в області цьогоріч шукали працівників. 

  • Дізнавайтесь які професії користуються найбільшим попитом. 

Станом на 1 листопада цього року кількість зареєстрованих безробітних на Хмельниччині становила 7,3 тисячі осіб. Серед них майже тисяча — внутрішньо переміщені особи. На одну вакансію претендували 5 безробітних. 

Загалом же з початку року понад 4 тисячі роботодавців шукали працівників через обласну службу зайнятості. Працівники служби склали перелік найзатребуваніших спеціальностей у 2022 році. 

ТОП найпотрібніших професій

У центрі зайнятості зазначають, що популярними залишаються професії у сферах торгівлі і послуг, транспорту, сільського господарства та переробної промисловості.

Відео дня

Станом на 21 листопада до ТОП-10 вакансій увійшли:

Також в службі зайнятості додають, що перелік вакансій оновлюється щодня. Крім того, усі пропозиції роботи можна переглянути на трьох ресурсах:

За довідкою або з питань працевлаштування радять за телефоном: (093)027-05-11, (096)045-60-10, або у телеграм-чат «Підтримка ДСЗ Хмельницький».

Нагадаємо, хмельницький “Електротранс” шукає водіїв на сучасні автобуси. Зарплати — від 15 до 18 тисяч гривень. Є можливість пройти навчання і отримати водійські права відповідної категорії за рахунок підприємства. Вимоги до кандидатів та як подати резюме читайте за посиланням

До слова, в Україні нещодавно запустили єдиний портал вакансій. На ньому представлені вакансії від державної служби зайнятості та українських сайтів з пошуку роботи (Work.ua, robota.ua, novarobota.ua, PidBir, grc.ua, Jooble). Як ним скористатися — читайте за посиланням

Читайте також:

Коментарі

keyboard_arrow_up