Зарплати до 18 тисяч: вакансії на підприємствах Хмельницького

Зарплати до 18 тисяч: вакансії на підприємствах Хмельницького
  • На міських підприємствах є 253 вільні посади. 

  • Заробітна плата від “мінімалки” до 18 тисяч гривень. 

  • Дізнавайтеся які спеціальності найзатребуваніші та куди можна подати резюме.

На підприємствах та установах Хмельницького є 253 вакансії на 152 посади. Актуальний перелік оновив міський центр зайнятості 9 вересня. 

Шукають вихователів та вчителів, водіїв, слюсарів на різні види робіт, продавців, кухарів, фармацевтів, інженерів, токарів. 

Найбільша потреба, як і завжди, в швачках. Для них цього разу 52 вакансії. Для продавців є 25 вакансій. Для інспекторів у СІЗО — 14. Не вистачає охоронців, електрогазозварників, технологів, медиків. Шукають кількох начальників відділів. Є вакансії для психологів та мікробіологів. 

Відео дня

Працівники потрібні як в комунальні установи, так і в приватні фірми. Є вакансії від місцевих шкіл, перевізників, “Електротрансу”, “Новатора”, макаронної фабрики, “Хмельницькводоканалу”, ФОПів, “Полларді Фешн”, СІЗО, “Адвісу”, “ТЕМПу”, “Укрелкому”, медзакладів, в аптеки тощо. 

Заробітна плата коливається від 6 500 до 18 тисяч гривень. Всюди зазначено роботодавця, назву посади, зарплату, завдання та обов’язки, телефон для довідок та кількість вакантних місць. 

 

Нагадаємо, обласний центр зайнятості також шукає працівників по місту Хмельницький та в області. Детальніше читайте у матеріалі На Хмельниччині не вистачає працівників: які посади та зарплати

Читайте також:

Коментарі (3)
  • Артур Каш

    ну прям таки Эвропейські зарплати...
  • Олег Бродський

    А зарплати просто бомба!
  • Валентина Дудар

    Де є робочі місця та ще й за таку зарплату ???

keyboard_arrow_up