Довіра людей – це найвища нагорода, - Артур Фрідман (пресслужба партії "За Майбутнє")

Довіра людей – це найвища нагорода, - Артур Фрідман (пресслужба партії "За Майбутнє")

«Найвища нагорода для мене, яку я дуже ціную, - це ваша довіра. Адже ви сім разів обирали мене депутатом Хмельницької обласної ради, надали звання «Почесного громадянина Хмельниччини». Це те, що тримає в тонусі, надає сили працювати далі», - зазначив генеральний директор "Об'єднання "Прогрес", депутат Хмельницької обласної ради Артур Фрідман на форумі прихильників партії «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА у Славуті.

Міський голова Славути Василь Сидор виступив з вітальним словом і зазначив, що сьогодні від нашого вибору залежить, якою буде держава завтра. «Для мене головне служити славутчанам», - гордо додав він.

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» ХМЕЛЬНИЧЧИНА об’єднала багато освітян, які напередодні свого професійного свята побували на форумі. 

На думку Олена Саприкіної, директорки Славутського ліцею ІІ-ІІІ ст., кожен з нас має різні здобутки, але усім нам близьке слово «віра». Віра у добре майбутнє, яка здатна творити дива, тому прийшов час долучатися до команди і братися до роботи.

Заступниця директора Клепачівської гімназії Ганнопільської сільської ради Наталія Закусило працює вчителькою української мови та літератури. За її словами, вона завжди була патріоткою та мріяла навчати маленьких українців, передавати знання. У партії «ЗА МАЙБУТНЄ» їй до вподоби концепція, у пріоритеті якої підтримка освіти та медицини.

Її думку поділяє колега Світлана Ліскова, директорка навчально-виховного комплексу "Дошкільний навчальний заклад 1 ступеня, гімназія". Вона зазначила, що її дороговказом є книга «Школа майбутнього» Кена Робінсона, тому ідеї партії близькі за духом.

Директорка будинку дитячої творчості Ірина Руденко, яка усе життя працює в освіті, теж має багато ідей та напрацювань щодо розвитку освітньо-культурних проектів.

Фактично біля витоків життя уже впродовж 30 років стоїть Світлана Ковтун -  лікар, акушер-гінеколог комунального підприємства "Славутська Центральна районна лікарня". Вона зазначила, що їй дуже приємно, що можуть створювати гідні умови для пацієнтів.

У свою чергу, Андрій Остапчук, голова фермерського господарства "Світанок" долучився до партії «ЗА МАЙБУТНЄ», бо вважає нездоровою ситуацію, яка зараз відбувається в аграрній сфері.

Директорка Територіального центру соціального обслуговування Берездівської сільської ради Оксана Мусіюк переконана, що реформа децентралізації повинна сприяти тому, щоб сільські території мали такі ж умови для життя, як і міські. 

ЇЇ думку поділяє Тетяна Мовчанюк, директорка сільського будинку культури села Головлі  Крупецької сільської ради, яка готова ділитися своїми знаннями та досвідом задля розбудови рідного краю.

Лідер обласної організації «За МАЙБУТНЄ» Хмельниччина, народний депутат України Сергій Лабазюк та співголова депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» у Верховній Раді України Віктор Бондар привітали освітян напередодні професійного свята та відповіли на запитання учасників форуму.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up