Кандидат від “Слуги народу” Стефанчук балотується до Ради, щоб лобіювати інтереси Хмельницького (прес служба Стефанчука Миколи)

Кандидат від “Слуги народу” Стефанчук балотується до Ради, щоб лобіювати інтереси Хмельницького (прес служба Стефанчука Миколи)

Він народився і виріс у Хмельницькому. Йому імпонує робота діючого міського голови. І він хоче допомогти розвиватися місту, де живуть його батьки. Він – частина команди Володимира Зеленського. Все це про Миколу Стефанчука - кандидата в народні депутати від партії “Слуга народу” по 187 виборчому округу. 

Готовий до співпраці з мером

Микола Стефанчук є професійним правником. І зараз хмельничанин має чудовий шанс застосувати свої вміння та знання в роботі у Верховній Раді. Адже він отримав шанс стати народним депутатом від великої та популярної в Україні партії “Слуга народу”. 

  • Зараз я маю унікальний шанс приєднатися до потужної команди Володимира Зеленського. Переконаний, що це буде самий дієвий парламент в історії України. Завдяки цьому я зможу перетворити в закони свої ініціативи щодо розвитку Хмельницького, - каже Микола Стефанчук.

Ініціатив в кандидата чимало. Вони в Миколи Стефанчука вже структуризовані, обдумані і готові до втілення. І все це він готовий робити у співпраці із командою діючого міського голови Хмельницького.

  • Мені надзвичайно імпонує діяльність команди Хмельницької міської ради на чолі із Олександром Симчишиним, його ініціативи більш, ніж вдалі. Тому наголошую, я є командною людиною. Хочу, в силу своїх можливостей, забезпечити підтримку місту на рівні Верховної Ради України”, говорить Микола Стефанчук.

Завдання в парламенті

Микола Стефанчук бачить свою роботу в парламенті в складі команди, яка формуватиме коаліцію. Запевняє, що це допоможе йому бути дієвим політиком, а не бути в постійній опозиції.

Першочерговим завданням Миколи Стефанчука у Верховній Раді буде забезпечення сталого розвитку міста за рахунок створення сприятливих умов для малого та середнього бізнесу. 

  • Ми повинні забути про тиск правоохоронних органів, про здирницькі податки та бюрократію, як про страшний сон. Досить миритись з контрабандою, зі штучно створеними проблемами з розмитненням товарів. Хмельницький – місто підприємців. Це аксіома, виконання котрої повинна забезпечувати Верховна Рада, - вважає Микола Стефанчук.

Ще одним із завдань, яке ставить перед собою Микола Стефанчук - екологічно чисте місто, що повністю позбавиться від проблем зі шкідливими відходами, матиме власний сміттєпереробний комплекс та програму дотацій для розвитку зеленої енергетики. Він вважає, що  Хмельницький повинен стати експериментальною зоною втілення нових державних підходів до захисту довкілля та нарощення потенціалу енергонезалежності. 

 Втілити будь-які ініціативи й добитися розвитку не лише міста, а й країни, на думку Миколи Стефанчука, неможливо без високоосвічених спеціалістів. Вважає, що вони - це майбутнє України і той базис, який дозволить її змінити на краще. Тому вважає, що потрібно змінювати систему освіти.

Так, на думку кандидата, кожен талановитий студент має отримати змогу навчатись за рахунок грантів та державної підтримки, а молоді спеціалісти повинні мати гідне соціальне забезпечення одразу після закінчення навчального закладу. 

  • Мої ініціативи, це не пусті передвиборчі обіцянки, це абсолютно нове бачення. Кожна ініціатива буде втілена в конкретний законопроект, який я буду ініціювати і буду голосувати за них. Ваша підтримка на виборах дасть змогу зробити їх реальністю. Я закликаю вас прийти на вибори 21 липня і зробити свій вибір, підтримати мене та нашу команду. Зробимо їх разом, - наголошує Микола Стефанчук.

10 фактів про Миколу Стефанчука

  • Хмельницький є його рідним домом. Він корінний хмельничанин з дідів-прадідів. Тут він народився та навчався, тут  і досі живе його родина. 

  • Має чотири вищі освіти та науковий ступінь кандидата юридичних наук. 

  • Першу вищу освіту отримав в Хмельницькому університеті управління та права. Тут разом із братом Русланом Стефанчуком, який наразі є представником Президента у Верховній Раді, створили Науково-дослідну частину і допомогли вивести університет на найвищий науковий рівень в західній Україні. 

  • Дружина Оксана - доктор юридичних наук, разом виховують двох синів. 

  • Є провідним спеціалістом у сфері інтелектуальної власності, очолює юридичний відділ "Національного офісу інтелектуальної власності". 

  • Ніколи не входив до складу будь-якої з політичних партій чи політичних організацій. 

  • Був одним з авторів телевізійної команди КВН "Три товстуни" 

  • З 2014 року є третейським суддею. 

  • В юності займався важкою атлетикою. У 2006 році став чемпіоном Хмельницької області з пауерліфтингу. 

  • Заслужений юрист України. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up