Точка зору: "Закон про національну безпеку й оборону допоможе країні стати міцніше", - нардеп Сергій Лабазюк

Точка зору: "Закон про національну безпеку й оборону допоможе країні стати міцніше",  - нардеп Сергій Лабазюк

"Закон про національну безпеку й оборону є комплексним питанням, з яким зволікати неможна. Адже Україна має показати, що вона не змінює наміру вступити до НАТО і вміє виконувати свої домовленості". Про це заявив народний депутат Сергій Лабазюк (депгрупа "Воля народу") в ефірі одного з загальнонаціональних телеканалів.

"Ми давно взяли маршрут на те, що хочемо стати учасниками НАТО. Нам потрібна підтримка. І треба пам’ятати, як у перші проблемні роки на Сході України саме учасники НАТО багато допомагали: навчанням, озброєнням тощо", – нагадав народний обранець.

Політик також висловив сподівання, що законопроект буде розглянутий у профільному комітеті та прийнятий у сесійній залі вже на цьому тижні.

"Ми маємо розуміння, що завжди зможемо удосконалювати документ. Ідеального законопроекту створити із самого початку, напевно, неможливо. У цьому питанні не місце політичним амбіціям. Ми повинні взяти курс на державницький підхід. Хочеться вірити, що комітет сьогодні-завтра завершить розгляд, і у четвер законопроект буде розглядатися у сесійній залі", – наголосив Сергій Лабазюк.

При цьому політик додав, як і в більшості законодавчих актів, у законопроекті про нацбезпеку залишаються деякі «дискусійні питання».

"Але зволікати з цим питанням не можна. Потрібно приймати законопроект якомога швидше. На мою думку, рухаючись у такому напрямку ми не втрачаємо суверенітету, а навпаки, це допоможе нас міцніше ставати на ноги".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up