У Хмельницькому уже підрахували більше 50% голосів. Лідирують Симчишин та «Свобода»

У Хмельницькому уже підрахували більше 50% голосів. Лідирують Симчишин та «Свобода»
Серед кандидатів в мери жоден із кандидатів не набирає більше половини голосів. Тому 15 листопада, скоріш за все, пройде другий тур виборів. Поки до нього проходять свободівець Олександр Симчишин та самовисуванець Костянтин Чернилевський. До міської ради поки проходить лише пять партій.

Станом на 11:30 у Хмельницькому підрахували більше половини голосів. Як повідомив «ВСІМ» заступник голови тервиборчкому Віталій Швед, до міської ради поки проходить лише 5 партій. Лідирує політична партія "Свобода". Дещо менше голосів набрало об’єднання «Самопоміч». Слідом за ними йдуть партії "За конкретні справи", Блок Петра Порошенка – "Солідарність" та "Батьківщина".

Серед кандидатів у мери продовжує лідирувати висуванець від "Свободи" Олександр Симчишин. На другому місці йде самовисуванець Костянтин Чернилевський. Третій за кількістю набраних голосів поки йде Сергій Мандзій із Блоку Петра Порошенка- "Солідарність". Четвірку лідерів замикає Олег Лукашук із "Батьківщини".

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.

Відео дня
Коментарі (17)
  • PAL

    При такой низкой явке, да еще ни один кандидат не набрал и 50%, да это не избранные, это самозванцы. И придет самозванец, с поддержкой 18-20%, и будет управлять городом, или протирать штаны в радах, вот это будут дела.

    Анонім reply PAL

    Хоть бы Вас кто-то полюбил, может добрее станете. Один негатив

    Анонім reply PAL

    Люмпенизация рады
  • Куклюк Сергей

    Симчишин наш мер
  • Viktor Stepaniuk

    круто, упоротые нацики которые бросали гранаты под  Верховную Раду, лидируют у нас в выборах  мэра и городского совета
  • Анонім

    Йомайо,  оце люди наробили

    PAL reply Анонім

    А это им еще откликнется.

    Анонім reply Анонім

    Що саме?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up