ВСІМ Бізнес-ліга: несподівані результати і битва грандів (ФОТО)

ВСІМ Бізнес-ліга: несподівані результати і битва грандів (ФОТО)
  • Стартував новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги.
  • У першому турі перемогти вдалося не всім фаворитам.
  • Найбільш захопливим видався заключний матч дня.

 

ВСІМ Бізнес-ліга 2017 розпочалася. Перші матчі турніру з міні-футболу пройшли сьогодні, 13 травня. Попереду захопливий та сповнений напруженої й емоційної боротьби сезон. Стартові матчі показали, що вгадати переможця досить важко. Не у всіх парах успіх святкували фаворити.

У новому сезоні після гри представник команди називатиме кращого гравця в складі суперника. Також найбільш корисного футболіста матчу (MVP) називатимуть організатори. Слідкуйте за перебігом ВСІМ Бізнес-ліги разом із нами.


“Алея взуття” - “Дантист” -  2:2

Відео дня

Голи: Кондратенко (5), Данілов (11, автогол), Ткачук (29) - Кукурудза (17)

Попередження: Караім (19), Ткачук (25) - Терещенко (13)

Відкривали турнір новачок нашої ліги і минулорічний бронзовий призер. “Дантис”, як більш досвідчений колектив, розглядався фаворитом. Але здобути перемогу у першому турі їм завадила молода й амбітна “Алея взуття”.

Найкращі гравці за версією суперника: Антон Ткачук (“Алея взуття”), Андрій Розуман  (“Дантист”)

MVP - Андрій Розуман (дантист)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

- У нас був достойний суперник. Перший раз з ним зустрілися. Команда нова, перспективна. Це була чесна гра і результат справедливий, - ділиться враженнями капітан “Дантиста” Євген Кукурудза.

 - Від гри у нас залишилися приємні враження. Цікава була гра. У “ВСІМ Бізнес-лізі” граємо перший рік. Організація - чудова. Поле - гарне, одне з найкращих в місті, - каже капітан “Алеї взуття” Сергій Радзвіл.


”ЕкоАльт” - “Гранд” - 1:0

Гол: Волощук (33)

У другому матчі дня фаворитом пари виглядав “Гранд”. В його складі зібрані більш імениті й досвідчені гравці. “ЕкоАльт” своєю грою ще раз довів, що порядок часто б’є клас і здобув дещо сенсаційну перемогу.

Найкращі гравці за версією суперника: Андрій Волощук  (”ЕкоАльт”), Володимир Антонюк (“Гранд”)

MVP - Валентин Величко (ЕкоАльт)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Володимир Антонюк людина досвідчена, дає фору багатьом гравцям. Ми знали з ким будемо грати, тому трошки його перекрили і мінімально виграли у суперника, - каже капітан ”ЕкоАльту” Артем Тихонюк.

 - Достойна була сьогодні гра. Ми зустрілися з сильним суперником. Відзначу достойний рівень організації, - каже капітан “Гранду” Валерій Веровий.


“Інтерпродсервіс”-”Reksoft” - 8:2

Голи: Первєєв (11), Нік (12,32), Віхренко (15), Гарбар (24), Панькевич (35), Ціпко (37) - Савчук (13), Голець (17)

Попередження: Гарбар (30)

У перших матчах було забито не дуже багато голів - 5. Потішили результативністю “Інтерпродсервіс” і ”Reksoft”. Й досить несподівано більшість мячів влетіло в сітку воріт номінальних гостей, які славляться організованою й надійною грою в захисті.

Найкращі гравці за версією суперника: Нік Акбар  (”Інтерпродсервіс”), Дмитро Третьяков  (“Reksoft”)

MVP - Нік Акбар (“Інтерпродсервіс”)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Суперник був хороший, дуже достойний. Але ми зібралися, особливо,  в другому таймі і виграли. Можливо, їх вибігали трохи, - каже гравець “Інтерпродсервісу” Максим Гарбар.

 - Ми не готові були просто. Чогось не вистачило спочатку. Були моменти, які ми просто не встигли реалізувати, а потім в почали пропускати, - каже капітан  ”Reksoft” Євген Петрук  


“Фахівець”-”Ротор” - 6:5

Голи: Дикий (5), Гавага (13, 31), Атласюк (20), Олянчук С. (30), Овчинніков (18) - Крутяков (3, 24), Гайдашевський (31), Красножан (27, 30)

Попередження: Дикий (22) Присяжнюк (31) - Логвіненко (35)

Центральний матч дня подарував футбольне видовище. Досвідчені гравці потішили вболівальників красивою і результативною грою. Перший тайм краще провів “Фахівець”. Здобутої переваги команді вистачило для перемоги над головним конкурентом за перемогу в групі.

Найкращі гравці за версією суперника: Руслан Кострицкий  (”Ротор”), Олександр Атласюк  (“Фахівець”)  

MVP - Руслан Кострицький

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Без Кострицького сьогодні супернику  було б дуже тяжко. Він вів всю гру. А ми сьогодні грали здорово, колективно. Серед нас не було лідера. Всі грали дуже грамотно. Сьогодні не прийшла, на жаль, наша стартова четвірка, але ми зіграли дуже здорово з тими, хто був. Наша команда готова до вищих досягнень, - каже капітан “Фахівця” Андрій Хлопонін.

 - Ми провалили перший тайм, адже поле для нас зовсім нове, на такому ми не грали. Але у другому ми зібралися. Я вважаю, що гра мала бути “нічийною”.  Перший рік граємо в ВСІМ Бізнес-лізі. Чудові враження від гри, - каже капітан ”Ротора” Олександр Крутяков.


У заключних матчах першого туру зустрінуться:

14 травня, неділя

  • 14:00 - МобіФренд – ЕкоАльт-Адрія (B)
  • 14:50 - Престиж-Авто - Патрульна поліція (С)
  • 15:40 - Лунтік - Раково-сіті (С)
  • 16:30 - Воля - БЗЛ-Поділля (D)

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:

Партнер:

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up