ВСІМ Бізнес-ліга: залишилося чотири претенденти на чемпіонство

ВСІМ Бізнес-ліга: залишилося чотири претенденти на чемпіонство
  • В турнірі з міні-футболу серед команд Хмельницького були зіграні матчі чвертьфіналу.
  • Переможці сформували півфінальні пари і поборються за титул чемпіона.
  • Інші чотири команди зіграють за втішний кубок.

Сьогодні, 10 червня, були зіграні чвертьфінальні матчі ВСІМ Бізнес-ліги 2017. У напруженій боротьбі до півфіналу сезону пройшли «Ротор», «ЕкоАльт-Адрія», «Воля» і «Фахівець». Команди, які поступилися, зіграють за втішний кубок. Наступні поєдинки прийдуть в суботу, 17 червня.

Ротор – БЗЛ-Поділля – 4:3

Відео дня

Голи: Паляниця (12), Крутяков (18), Красножон (26), Кострицький (37) - Сьомін (4,8), Ісхаков (25)

Попередження: Крутяков (24) – Ісхаков (25), Волошин (36), Микитюк (39)

Неймовірно напруженим і багатим на красиві моменти був перший матч дня. Краще гру розпочали номінальні гості. Лідер «БЗЛ Поділля» забив двічі і разом з партнерами міг збільшувати перевагу. Та більш досвідчені гравці «Ротора» впіймали суперника на помилках в захисті й вже до перерви зрівняли рахунок.

Не збавили оберти команди після відпочинку. Команди відповідали атакою на атаку й забили ще тричі. До останніх хвилин рахунок був рівним. Лише наприкінці активний сьогодні Кострицький вивів «Ротор» вперед і допоміг команді пройти далі.

Більше ФОТО.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Руслан Кострицький (Ротор), Вадим Сьомін (БЗЛ Поділля)

MVP – Руслан Кострицький (Ротор)

Конструктор майже усіх атак «Ротора» сьогодні відіграв на звично високому для нього рівні. Він роздавав гострі передачі й сам неодноразово завдавав ударів. Саме його гол приніс перемогу й путівку у півфінал для «салатових».

ЕкоАльт-Адрія – Престиж-Авто – 2:1

Голи: Лис (20), Трофанюк (36) – Чернов (5)

Попередження: Миронюк (38) - Лисий (30)

У битві рівних команд завдяки більш прагматичній грі здобула «ЕкоАльт-Адрія». Хоча тривалий час номінальні господарі не змогли пробитися крізь щільний захист суперника. Лише на останніх секундах вони змогли відповісти на гол Чернова й зрівняли рахунок.

У першій частині другого тайму моментів біля обох воріт виникало досить мало. Команди більший акцент робили на грі в обороні. Все йшло до серії пенальті. Змінив все дальній удар Трофанюка, з яким не зміг воратися голкіпер. Далі більш досвідчена «ЕкаоАльт-Адрія» спокійно довела гру до перемоги.

Більше ФОТО.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Андрій Яворський (ЕкоАльт-Адрія), Зорян Лисий (Престиж-Авто)

MVP – Віталій Лис (ЕкоАльт-Адрія)

Лідер своєї команди зміг завести партнерів у потрібний момент і переламати хід гри. Майже увесь перший тайм в «ЕкоАльт-Адрії» мало що виходило в атаці. Тому гол Віталія Лиса досить сильно вплинув на підсумковий результат.

Інтрепродсервіс – Воля – 0:2

Голи: Альміз (14), Леонов (30)

Попередження: Альміз (17)

Назвати якусь команд із фаворитом паро було важко. У попередніх матчах сьогоднішні суперники показали якісну гру й підішли до очного протистояння у хорошій формі. Це відобразилося на полі. «Інтерпродсервіс» і «Воля» провели чимало змістовних атак. Та першим ніяк не вдавалося довести жодну з них до логічного завершення. То техніка підводила, то голкіпер суперника рятував.

Натомість діючий чемпіон більш відповідально віднісся до своїх моментів. «Воля» забила по голу в кожному таймі й продовжила переможну серію до трьох матчів. Після двох поразок на старті і невиразної гри в багатьох виникали сумніви, що «Воля» зможе пройти настільки далеко.

Більше ФОТО.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Олег Самолига (Інтерпродсервіс), Максим Штолько (Воля)

MVP - Максим Штолько (Воля)

Для Максима Штолько більш звичною є роль польового гравця. Через кадрові проблеми в команді він знову зайняв місце у воротах. Й відіграв більш, ніж вдало. Саме його сейви і конструктивні підказки партнерам допомогли «Волі» зберегти свої ворота на замку.

Фахівець – Дантист – 5:1

Голи: Гавага (10, 30, з пенальті), Сиворог (32), Овчинніков (38), Атласюк (40) – Мельник (37)

Попередження: - : Розуман (34)

Вилучення: - : Терещенко (29)

Фаворитом пари вважався «Фахівець». Команда має в своєму складі більш іменитих для місцевого рівня гравців. Та за перші пів години гри вони лише раз змогли реалізувати свою перевагу в гол. «Дантист» досить грамотно оборонявся й не раз гостро відповідав контратаками.

Хід матчу вирішив момент на 29-ій хвилині. Терещенко рукою зупинив м’яч, який летів у ворота й заробив пенальті. Вирок арбітра холоднокровно реалізував Гавага. Після цього «Дантист» кинувся відіграватися й дав супернику більше простору в атаці. «Фахівець» цього й чекав і швидко покарав опонента трьома голами. «Дантист» спромігся лише на гол престижу.

Більше ФОТО.

Кращі гравці матчу на думку суперника: Павло Гавага (Фахівець), Андрій Розуман (Дантист)

MVP – Павло Овчинніков (Фахівець)

Павло Овчинніков своєю грою віддячив команді, яка довірила йому капітанську пов’язку. На полі він не хотів поступатися в боротьбі навіть при комфортній перевазі. В багатьох моментах відігравав за себе й партнерів. За це не раз отримував заслужені аплодисменти від вболівальників. 

Переможці пар Інтерпродсервіс - БЗЛ Поділля і Престиж-Авто - Дантист зустрінуться у фіналі Втішного кубку.

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

:

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up