У Хмельницькому протягом тижня рахуватимуть пасажирів у маршрутках

У Хмельницькому протягом тижня рахуватимуть пасажирів у маршрутках
Аби переконатися у доцільності підняття тарифів на проїзд, місьвиконком вирішив створити робочу групу із контролю за пасажиропотоком. До її складу увійдуть 118 людей.
Виконавчий комітет Хмельницької міської ради створив робочу групу з проведення обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі. Таке рішення на засіданні міськвиконкому прийняли одноголосно.
 
- Загалом перевірятимуть 32 маршрути, які обслуговують 240 автомобілів. До складу робочої групи увійдуть як представники нашого управління, так і громадськості, - розповів "ВСІМ" заступник начальника управління транспорту та зв'язку Хмельницької міськради Сергій Шепурєв.
 
Обстеження триватиме з 10 по 16 жовтня і буде стосуватись маршруток, які належать до ТОВ «Рембуд-транс» та фізичній особі-підприємцю Віталію Марценюку Зокрема, це маршрутки за номерами: 15, 20, 23, 28, 32, 34, 36, 42, 47, 43, 3, 6, 1, 18, 27, 24, 35, 41, 46, 46а, 9, 2, 26, 37, 39, 45, 48, 54 та 5а.
 
Нагадаємо, що питання тарифів на проїзд в громадському транспорті в Хмельницькому вирішують вже тривалий час. Почалося все із тимчасового підняття вартості в лютому. Повернулися до тарифів після зауважень Антимонопольного комітету. Тоді виконком вирішив повернутися до цін 3 та 2,50 у маршрутках та автобусах відповідно. Це обурило самих перевізників, які почали "штурмувати" владу із закликами повернути їм 50 копійок. Вони навіть зверталися до суду, який призупинив рішення виконкому. Та на сесії міськради депутати проголосували за повернення до тарифів у 3 та 2,5 гривні. З цим аж ніяк не захотіли миритися перевізники, які перекрили рух транспорту на декілька годин. 
 
На позачерговому засіданні виконкому розглядали лише одне питання - тарифи на проїзд. На ньому вирішили з 1 листопада встановити тригривневий тариф як у маршрутках, так і в автобусах. Як бачимо, і це не влаштувало перевізників. Після проведення перевірки пасажиропотоку виконком знову може повернутися до питання тарифів і вирішить, скільки хмельничани платитимуть за проїзд.
 

Читайте також: У Хмельницькому "забиті" маршрутки - катають безкоштовно 

Перевізники організували «коридор ганьби» у Хмельницькій міській раді

Про громадський транспорт у Хмельницькому: краще погано їхати, ніж добре йти

Відео дня

«Питання тарифів на проїзд у Хмельницькому взагалі не повинно обговорюватися. Ціна має бути 3,5-4 гривні» 

 
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (31)
  • Анонім

    Давайте скинемося і канатну дорогу зробимо
  • Байдюк Оля

    перевіряйте. сьогоднішня ситуація - з Дубовського ринку пенсіонерів в тролейбусах і автобусах, БИТКОМ, з дитиною в лікарню їхала в 10,00 в 12 автобус я невлізла, бо бабця запхалася з мішком капусти, ну їй же більше треба їхати !!!!
  • Анонім

    Маршрутчикам взагалі треба поставити пам"ятник. От як зайде така розкуйовджена тьотя як на фото з перегаром, то вже нічого не хотеться.

    Анонім reply Анонім

    А невже дуже сильно хвилює водія маршрутки - А кого він там везе? - тим паче, якщо пасажир зайшов і одразу гроші заплатив...

    Ну а якщо водій не бажає потім мити салон від блювотиння якогось пасажира - ну так він в змозі відмовити йому у наданні послуг перевезення.

    А якщо така відмова водія ніде і ніким законодавчо не закріплена, то є над чим працювати, у прагненні до європейської мрії України)
  • Анонім

    У всіх бачу одна проблема - маршрутки, та які морди повід'їдали маршрутчики, а те, що одяг і продукти втричі піднялися в цінні то нікого не цікавить.

    Анонім reply Анонім

    А все вірно і правильно. Так і повинно бути, де речі - так і було завжди. Тобто: відверталась увага населення від більш потрібних і актуальних проблем!

    Те що, ця держава знищує сама - себе - це нікого не бентежить. Те, що люди почнуть просто масово не платити за комуналку, бо перед ними стане реальний вибір: заплатити за комуналку чи опухнути з голоду, також нікого не цікавить. А коли почне цікавити - ну так одразу знайдуть відповідь на питання: "хто винен?", і цапом-відбивайлом, як завжди зроблять, першого ліпшого злодєя-бармалєя, бо він в той момент вважатиметься уособленням всеукраїнського зла!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up