"Тарифні каруселі" продовжуються: у Хмельницькому знову здешевшає проїзд

"Тарифні каруселі" продовжуються: у Хмельницькому знову здешевшає проїзд
На сесії міськради депутати більшістю голосів скасували рішення про підвищення тарифів, яке було прийняте виконкомом ще в лютому.

Перевізники не домоглися свого і змушені будуть возити хмельничан по старим тарифам: 3 гривні за проїзд у маршрутках та 2,50 - у автобусах. За скасування рішення виконкому проголосувало 40 депутатів. Ще 7 - не голосувало. Згідно з чинним законодавством це рішення набере чинності з моменту його підписання виконуючим обов'язки міського голови Костянтином Чернилевським, але не пізніше, ніж за 10 днів.

Питання вартості проїзду вирішуватимуть і на засіданні виконкому міської ради. Деякі депутати закликали повернутися до нього після виборів, щоб люди не думали, що проблемою тарифів зацікавилися спеціально напередодні перегонів.

Нагадаємо, що виконком міськради 10 вересня знизив вартість проїзду, оскільки рішення від 26 лютого носило тимчасовий характер. 15 та 16 вересня хмельничани платили 3 гривні у маршрутках та 2,50 у автобусах. Та перевізники подали до суду, який призупинив дію рішення. 

Відео дня

В обідню пору проїжджу частину перекрили незадоволені зменшенням вартості проїзду водії.

Читайте також: «Питання тарифів на проїзд у Хмельницькому взагалі не повинно обговорюватися. Ціна має бути 3,5-4 гривні» 

Хмельничани знову платитимуть за проїзд3,50. Перевізники подали в суд

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Всі розмовляють про перевізників, але жодна людина не задумалась , що це найризикованіший вид ДІАЛЬНОСТІ
  • Антонов Олександр

    я сьогодні добирався додому пішки- бо маршрутчики бастують - чесно від плази до озерної пікши 35 хвилин- введу за постійну практику - і раджу всім хто не поспішає для здоровля бонус плюс економія- хай подавляться
  • Ксенія

    МЕНІ  ЗДАЄТЬСЯ  ЦЯ  СИТУАЦІЯ  ПОВНОЮ  МІРОЮ  ДЕМОНСТРУЄ  ІМПОТЕНТНІСТЬ  НАШОЇ  МІСЬКОЇ  ВЛАДИ.   ПОБАЧИЛИ  ПОЧАЛИСЬ  КАРУСЕЛІ  -ОДРАЗУ  КОЖНОГО "ШАНСОНЩИКА " ПО  ОДНОМУ  " НА  КИЛИМ"  ПОГОДЖУЄТЬСЯ  ВОЗИТИ  ПО   3  ГРН  ТА  ПІЛЬГОВИКІВ  - ПРАЦЮЄ  ДАЛІ  , НЕ  ПОГОДЖУЄТЬСЯ  - ЗАБРАЛИ  ЛІЦЕНЗІЮ  ТА  БУВАЙ  ЗДОРОВИЙ.А  ТАК  ЦЕЙ  БАРДАК  НЕСКІНЧЕННИЙ.  А  ЦІ  МАРШРУТЧИКИ  , ЯК  НА  ПІДБІР  ХАМОВИТІ....ВЛАДА  ! ДІЙТЕ  РІШУЧІШЕ , А  НАРОД  ПІДТРИМАЄ !

    Анонім reply Ксенія

    Народ скоро пішки буде ходити або є ще альтенатива - їздити в елегантних ТРОЛЕЙБУСАХ з вихованими пасажирами, пахучими та ввічливими кондукторами. Влада сама цю карусель і створила для ПІАРУ!!! Доречі є прохання ві влади їздити до виборів по 3 грн., а після піднімуть до 4 грн.
  • Anonymous

    Під час наради керівництва міста з приватними перевізниками, які обслуговують автобусні маршрути в Житомирі, булла досягнута угода про пільговий тариф для школярів.



    Про це Житомир повідомила в.о. мера Любов Цимбалюк.

    «Є домовленість з перевізниками, що за проїзд у маршрутках школярі будуть платити 2 гривні. Багато перевізників також погодилися возити безкоштовно учнів 1-4-х класів », - сказала Цимбалюк.

    За словами в.о. мера, влада найближчим часом підпише з перевізниками відповідну угоду, в якому також буде вказано час дії пільгового тарифу для школярів.

    «Пільговий проїзд буде в певні години, коли школярі їдуть на навчання (перша і друга зміни) і з навчання», - уточнила Любов Цимбалюк.

    Нагадаємо, на нараді перед початком другого навчального семестру Цимбалюк доручила заступнику мера провести переговори з перевізниками про соціальною ціною для школярів.





    А ОМУ В НАС НЄ??? МИ ШО ГИРШИ??? ОМУ СИЛСКИХ УНИВ ВЗАГАЛИ БЕСПЛАТНО ВОЗЯТЬ ДО ШКОЛИ ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up