Від завтра, 25 вересня, хмельничани можуть їздити у маршрутках за 3 гривні, в автобусах – за 2,50

Від завтра, 25 вересня, хмельничани можуть їздити у маршрутках за 3 гривні, в автобусах – за 2,50
Виконуючий обов’язки Хмельницького міського голови Костянтин Чернилевський підписав рішення депутатів.

Сьогодні у Хмельницькому у маршрутках все ще беруть 3,50. У автобусах проїзд вартує 3 гривні. Та вже від завтра, 25 вересня, тарифи зменшаться на 50 копійок.

Перевізники поки не добилися свого і хмельничани їздитимуть громадським транспортом за старими тарифами. Та, можливо, ціни на проїзд знову зростуть. Перевізники готують звернення до виконкому, позачергове засідання якого заплановане на понеділок, 28 вересня. 

- Ми будемо домагатися свого і надіємося, що у влади вистачить глузду і вона прислухається до нас. Ми не хочемо підвищення тарифів. Вимагаємо повернути ті, що діяли від 26 лютого цього року, - заявив приватний перевізник Олександр Мішин.

Відео дня

Нагадаємо, вчора на черговій сесії міськради обранці більшістю голосів підтримали скасування рішення виконавчого комітету від 26 лютого 2015 року, яке передбачало тимчасове підвищення  вартості проїзду в маршрутках та автобусах на 50 копійок. Після прийняття рішення водії зупинили автомобілі. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Бабяк Надежда

    на День города сделали подарок?в понедельник опять по 3.50 ездить будем?
  • Anonymous

    Люди, схаменіться! Проти кого ви воюєте? Покажіть хоч одного заможного перевізника, на міських перевезеннях! Та вони ж такі самі бідові, з невиплаченими кредитами, з сім'ями, дітьми і старенькими батьками...



    Майте СОВІСТЬ!!! Воюйте із олігархами у владі і не чіпайте трудяг!!!

    Анонім reply Anonymous

    хто бідний Мішин чи Мандзій які контролюють добру частину перевізників в місті?
  • Ксенія

    СПОДІВАЮСЬ,  29.09.  ВЛАДА  НЕ  ПІДЕ  НА  ПОВОДУУ  ХАМОВИТИХ  ПЕРЕВІЗНИКІВ .З  НИМИ  В  НАС  В  МІСТІ  БАРДАК.  НЕ  ХОЧУТЬ ЇЗДИТИ  ЗА  3  ГРН - ЗАБЕРІТЬ  ЛІЦЕНЗІЮ , НЕХАЙ  ТОДІ  ВИМАХУЮТЬСЯ.  А  ЩЕ  РАДЖУ  ГАЇШНИКАМ  ЗВЕРНУТИ  УВАГУ  НА  ПЕРЕПОВНЕННІ  МАРШРУТКИ - ЩО  ЗАБУЛИ  ЇХ  КОНТРОЛЮВАТИ  ? І  ТОДІ  ЇХНІ  БАЖАННЯ  ЇЗДИТИ  ПО  3,50  ПРОПАДУТЬ. ХОЧУТЬ БІЛЬШОГО  ТАРИФУ  ? ГАРАЗД  - ПО  5 ГРН  , АЛЕ  ІЗДЯТЬ  ТІЛЬКИ  З  СИДЯЧИМИ  ПАССАЖИРАМИ...ВЛАДА  БУДЬТЕ  РОЗСУДЛИВІШИМИ   І  ПРАЦЮЙТЕ  НА  ГРОМАДУ.
  • PAL

    Вот умора - хахаха, дальше будет - ух- хаха.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up