Хмельничани знову платитимуть за проїзд 3,50. Перевізники подали в суд

Хмельничани знову платитимуть за проїзд 3,50. Перевізники подали в суд
Хмельницький міськрайонний суд призупинив рішення виконкому про зміну вартості проїзду. Про це повідомили у прес-служби Хмельницької міської ради.

Не встигли містяни наїздитися за 3 гривні, як уже сьогодні, 17 вересня, водії маршруток беруть з хмельничан на 50 копійок більше, аніж вчора. Крім того, у салонах уже повісили нові старі таблички із зазначеною ціною – 3,50.

Що думають самі перевізники? Спочатку вони були здивовані зниженням цін. Хоча й розуміли людей, у яких зарплатня не росте, але й нарікали на великі затрати на паливно-мастильні матеріали, запчастини, ремонт та інше.

- Вартість проїзду в маршрутках має бути мінімум 3,50. Чому знизили до 3, в той час як ціни на все інше, окрім пального, яке дещо впало в ціні, я не розумію. Аби не мати ризиків бути в мінусах, потрібно підняти до 4 гривень, - розповідає «ВСІМ» власник та водій мікроавтобуса, що курсує містом за маршрутом №25а, Микола. – Нещодавно мені довелося потратити 10 тисяч на заміну коліс. Перед цим близько 15 тисяч на ремонт двигуна. Заміна масла, фільтрів… Це все теж не дешево.
Бідкаються водії і на те, що не всі розуміють, що часто вони катаються по маршруту практично пустими. Зазначають, що ті, що проходять через ринок, у понеділок взагалі можуть їздити лише зранку і ввечері, коли люди їдуть на роботу чи додому. Увесь інший час вони не відбивають навіть витрати на заправку. А вдень потрібно залити близько 100 літрів пального.

Хмельничани вже обурюються у соцмережах:

Відео дня

Нагадаємо, що рішення про зниження тарифів міськвиконком прийняв ще 10 вересня. Перед цим антимонопольний комітет звернувся до міської ради із проханням переглянути вартість на проїзд у громадському транспорт. 

Читайте також: У Хмельницькому знову подорожчає вартість проїзду? 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Тимощин Владислав

    Я за проїзд щоб був такий як є, або навіть дорожчий, тому що все подорощало!!! Пальне дороге запчастине теж, і само собою сервісне обслуговування дороге. Ті що піняться що дорого ви самі попробуйте бізнес створити і на ньому заробити!
  • Анонім

    Я б на місці перевізників плюнув би на заздрісників і займався б перевезеннями іншими, а не тупої бидлоти. А вони нехай їздять тролейбусами або пішки ходять. А то вже взагалі обнагліли. Ціни у магазинах тощо у середньому зросли у 2 рази (не у 3 рази як долар), у тому числі і на бензин, на запчастини по курсу долара переважно, то чому проїзд має зростати на меншу величину. Обгрунтована вартість проїзду 5 гривень. Запропонована ціна перевізниками у розмірі 4 грн. - це вияв розуміння ними безмозглості і невміння добитись зростання зарплат заздрісниками і подарунок для заздрісників від перевізників із власної кишені, обмеження своїх сімей у різних потребах. 5 грн. - червона вартість проїзду.

    Анонім reply Анонім

    Іди це публічно заяви, а не тупо під статтями строчити під ніком АНОНІМ. Докажи що ти таке успішне і сміливе. Ти цього не зробиш, бо ти сцикло. Тупа, обмежена каліка, виблядок сучки підзаборної.
  • Анонім

    пиар чернилевского провалился
  • Anonymous

    Правильно все. Якшо перевізникизі староконстантинова в хмельницькому жалувалися що влада хмельницького зменшила кількість маршрутів і вони недобирають, БО РАНІШЕ ВДЕНЬ ЗА КОЖНИЙ МАРШРУТ РЕЙС !!!!!!МАРШРУТКИ  ЗАРОБЛЯТИ 3000 грн!!!!, А МАРШРУТІВ БУЛО ДО ДЕВЯТИ ЗА ДЕНЬ ОДНІЄЇ МАРШРУТКИ.







    ТО ВИ МОЖЕТЕ ПОРАХУВАТИ СКІЛЬКИ ВИКАЧУВАЛИ СТАРОКОНСТЯНТИНОВСКІ ПЕРЕВІЗНИКИ З ХМЕЛЬНИЦЬКОГО З ОДНІЄЇ МАРШРУТКИ ВДЕНЬ !!! 3000*9=????







    А ТЕПЕР ПОРАХУЙТЕ СКІЛЬКИ МАРШРУТОК В ХМЕЬНИЦЬКОМУ ???











    І ЇМ ВСЕ МАЛО !!! ЩЕ МАЮТЬ НАГЛОСТЬ ЖАЛІТИС !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up