Губернатор Ядуха заявив, що нардеп Сабій ганьбить Хмельниччину

Губернатор Ядуха заявив, що нардеп Сабій ганьбить Хмельниччину
На ХV сесії Хмельницької облради губернатор області Василь Ядуха заявив, що народний депутат України Ігор Сабій не турбується про область, а лише ганьбить Хмельниччину з трибуни Верховної ради.

- Він ганьбить з трибуни Верховної ради Хмельниччину… Я розумію, що родом він не звідси, тому так відбувається, - каже Василь Ядуха. – Ніякої ініціативи, крім зібрати у якомусь селі сто чоловік, він не проявляє.

На що Ігор Сабій відповів губернатору зі свого місця у сесійній залі.

 - Ви жодного разу мені не дзвонили і на зустрічі у Києві не запрошували. Були тільки представники Партії регіонів, - каже нардеп.

Відео дня
> Ігор Сабій пояснив, що коли губернатор збирав засідання, проявляючи ініціативи з приводу Хмельниччини, він йому не телефонував і не запрошував на ці збори. На них були тільки регіонали.

По темі:

У Хмельницькому свободівці побилися з регіоналами

Свободівцю Ігорю Сабію регіонали кричали "Ганьба!"

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Anonymous

    Вася он и есть вася.Просто нет порядочных слов чтобы выразить своё отношение.Уверен,что моё мнение разделяет абсолютное и подавляющее большинство Хмельничан.Кто поддерживает пиши где можно-ВАСЯ по всему городу в том числе на асфальте главной площади,чтобы он видел каждый день как мы его поддерживаем.
  • Anonymous

    Быки бодаются с быками.
  • Anonymous

    Ну й морда в цього Ядухи,зразу простежується "інтелектуал" та "інтелігент" в третьому коліні
  • Anonymous

    Ядуха - це чиновник який завжди бреше, адже він не виконав жодного свого слова, а натомість завжди собі вішає медалі, коли він на останьому брифінгу заявив що він підняв Хмельничину на 3 місце в Україні, але забув уточнити, що на третє місце знизу, адже за кабмін у 2012 році оцінив стан області як 21 з 27, отже і тут я Ядусі не вірю!

    Anonymous reply Anonymous

    Молодець!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up