18 автобусів відправлять у громади Хмельниччини. Куди та які саме (СПИСОК)

18 автобусів відправлять у громади Хмельниччини. Куди та які саме (СПИСОК)
Автобус «Ataman D093S2»
  • Центр забезпечення закладів освіти замовив 18 автобусів.

  • Вартість кожного складає 2,59 мільйона гривень

  • Цього року транспорт мають розподілити серед громад області.

Громадам Хмельниччини придбають 18 шкільних автобусів. Їх придбають за бюджетні кошти. Минулого місяця, 26 жовтня, комунальний заклад «Центр організаційно-господарського забезпечення закладів освіти» оголосив тендер на постачання автобусів. Транспорт оцінили у 46,8 мільйона гривень. Такі дані є у системі електронних закупівель «Prozorro».

Наразі попередньо визначили постачальника автобусів. Разом із цим стало відомо, за скільки куплять транспорт. Нагадаємо, що надати автобуси постачальник повинен до 20 грудня. Серед вимог, які виставив замовник, був рік виготовлення не раніше 2021, не менше 31 місця (включаючи водія та екіпаж) та гарантія на два роки або 100 тисяч кілометрів пробігу.

Перемогу в тендері попередньо отримало ТОВ «Авто-Бас». Воно готове надати 18 автобусів «Ataman D093S2» за 2,59 мільйона гривень кожен. Загальна вартість транспорту таким чином складає 46,62 мільйона гривень. Це дещо менше, ніж планував витратити замовник.

Відео дня

Транспорт отримають такі громади:

Автобус «Ataman D093S2» має такі технічні характеристики:

ТОВ «Авто-Бас» зареєстроване у Києві у лютому 2018 року. Основним видом діяльності є оптова торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Статутний капітал складає 10 тисяч гривень. Керівником та засновником є підприємець Олександр Свідерок з Віньківців. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Компанія регулярно укладає угоди на постачання автобусів до закладів освіти. Тільки цього року їх було вже десять, в тому числі дві на Хмельниччину. Вартість автобусів коливається від майже 2,3 до майже 2,6 мільйона гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up