30 кілометрів шаленої погоні. Хмельничанин на "Opel" тікав від патрульних (ВІДЕО)

30 кілометрів шаленої погоні. Хмельничанин на "Opel" тікав від патрульних (ВІДЕО)
  • Водій порушив правила й не захотів "без бою" здаватися правоохоронцям.
  • Він мчав на шаленій швидкості та виконував різноманітні маневри, аби лиш відірватися від погоні. Але, не вдалося.
  • Як виявилося, усе це чоловік робив на п'яну голову.

Ввечері 7 листопада на Львівському шосе патрульні помітили "Opel", водій якого порушив правила дорожнього руху. Правоохоронці подали вимогу про зупинку, за допомогою спеціальних звукових сигналів та проблискових маячків, але автомобіль лише прискорив швидкість. 

"Opel" виїхав на трасу за місто та, намагаючись відірватися від погоні, неодноразова порушував правила, здійснював аварійні ситуації, виїздив на зустрічну смугу. Ба більше, навіть, штучні затори, які створювали патрульні не зупинили водія. Він продовжував рух по бордюрах та намагався протаранити службові автомобілі.

Погоня за "Opel" тривала понад 30 кілометрів. Автомобіль вдалося зупинено у селі Бронівка, Волочиського району. За кермом авто був 38-річний хмельничанин. У нього були явні ознаки алкогольного сп’яніння, а під час поверхневої перевірки у чоловіка знайшли згорток з речовиною рослинного походження. Про це повідомили в УПП.

Відео дня

Автомобіль патрульні евакуювали на арештмайданчик та склали на водія 3 адміністративних матеріали:

- протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом з ознаками алкогольного сп’яніння) КУпАП;

- протокол за статтею 122-2 (Не виконання водіями вимог про зупинку) КУпАП;

- постанову за частиною 2 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Наразі усі деталі та обставини інциденту з'ясовує слідчо-оперативна група.

Читайте також: Їхав п'яним та ще й без "прав". На Заводській оформили водія Mercedes (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up