ДТП на пішохідному: біля філармонії 51-ий автобус збив чоловіка

ДТП на пішохідному: біля філармонії 51-ий автобус збив чоловіка
  • ДТП трапилась на пішохідному переході. 
  • В поліції кажуть, що на той момент світлофор не працював. 
  • Потерпілого забрали до лікарні. 
  • Через аварію на Кам'янецькій утворився затор. 

Сьогодні, 24 травня, автобус, що слідує за маршрутом №51 збив 59-річного хмельничанина. Чоловік саме переходив дорогу біля філармонії. На місце викликали "швидку". Медики діагностували в потерпілого травми середньої важкості. Чоловіка забрали до лікарні

Лейтенант патрульної поліції Роман Баранов пояснив vsim.ua, що на місце події викликали слідчих. Саме вони встановлюють усі обставини ДТП.

Станом на 12.45 по вулиці Кам'янецькій утворився затор. Автомобілі стоять у тянучці від перехрестя з Подільською і аж до переїзду.

Відео дня

ОНОВЛЕНО: У патрульній поліції повідомили, що на момент аварії світлофор на Кам'янецькій не працював.  Автобус евакуювали на дорученням слідчого. Усі обставини ДТП з'ясовуються. 

Світлофори на перехресті з вулицею Гагаріна не працюють. Рух авто скеровує регулювальник зі свистком. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Светлана Федорова

    Ни разу не слышила,чтобы водителя хамили,ездят отлично.
  • Наталья Панасюк

    Вообще на этих автобусах работают Хамы. Не всегда открывают двери на остановках и когда подходят пожилые люди они вообще закрывают двери и уезжают. Правила дорожного движения написаны не для них. Билеты не выдают и льготников стараются не брать.Всегда у них нет мест. Отвратительный сервис.
  • Денис Томусяк

    Водителя етих автобусов,  наглые трактористы, им только в поле ездить на тракторе, не раз был свидетелем как они нарушают, а светофоры вообще не для них
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up