Біля «П’ятого колеса» планують облаштувати заїзну кишеню для громадського транспорту

Біля «П’ятого колеса» планують облаштувати заїзну кишеню для громадського транспорту
  • Нова кишеня може з’явитися наступного року.

  • Її вартість поки невідома.

На зупинці «Торговий центр» у напрямку вулиці Проскурівського підпілля хочуть облаштувати кишеню для зупинки громадського транспорту. За даними системи електронних закупівель ProZorro, управління ЖКГ міської ради замовило проектно-кошторисну документацію. Бюджету Хмельницького вона обійдеться у 60 979 гривень. Розроблятиме проект фізична особа-підприємець Юрій Москальчук. Зробити це він має до 30 вересня цього року.

У скільки обійдеться облаштування кишені на зупинці, яку в народі ще називають «П’ятим колесом», наразі невідомо. Саме замовлений проект і має визначити вартість. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник відділу організації безпеки дорожнього руху управління ЖКГ Олександр Ковальчук. За його словами, цього року роботи з облаштування кишені не проводитимуть. Чи виділятимуть гроші на це наступного року, невідомо, але комунальники будуть пропонувати включення заїзної кишені в план робіт на наступний рік.

Олександр Ковальчук розповів, що цього року планують облаштувати заїзні кишені біля зупинки «Завод „Катіон“». Одна з них розташована на Тернопільській, ще дві на Львівському шосе (виїзд з міста у напрямку Шаровечки).

Відео дня

Нагадаємо, що квітні цього року на зупинці «Вулиця Перемоги» облаштовували заїзну кишеню, аби перенести зупинку громадського транспорту. Роботи обійшлися приблизно у 900 тисяч гривень. Згодом там встановили павільйон для очікування транспорту. У червні павільйон вирішили замінити на інший, але поки цього не зробили.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (56)
  • Жанна Петрова

    Нужен карман!
  • Сергій Хаха

    Дуже потрібна...дві кишені це ж саме те..чиновники ж мають з чогось жити..зробили одну вкрали..тепер іншу..а люди як ходили через дорогу так і будуть..хоть підземка хоть надземка
  • Інна Белкот

    Також за містом. На зупинці Засадьки в сторону на Хмельницький. Хто згідний ставте    +++
  • Сергей Громов

    Терміново!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up