Надзвичайники витягнули з кюветів 2 вантажівки на Хмельниччині (ФОТО)

Надзвичайники витягнули з кюветів 2 вантажівки на Хмельниччині (ФОТО)
Тут і далі фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області

ДТП трапилися на Прибузькій у Хмельницькому та в селі Пашківці Хмельницького району. 

У неділю, 20 листопада, у Хмельницькій області дві великогабаритні вантажівки потрапили в аварії. Про це інформують в управлінні з надзвичайних ситуацій. 

Так, з самісінького ранку, о 06:20, до Служби порятунку «101» повідомили, що в селі Пашківці Хмельницького району потрапив в кювет вантажний автомобіль. Водій не зміг самостійно виїхати на дорогу. Знадобилась допомога рятувальників. Надзвичайники відбуксирували вантажівку з кювету.

Відео дня

Наступне повідомлення про аварію надійшло о 16:00. Цього разу ДТП трапилась на вулиці Прибузькій. Фура потрапила в кювет та часткового загородила дорогу іншим автомобілям. Надзвичайники аварійно-рятувального загону спецпризначення відбуксирували автівку з кювету. 

Додамо, цього ж дня поблизу села Сутківці Ярмолинецької тергромади легковик з’їхав у кювет. Потрібна була допомога. Детальніше про це читайте за посиланням. 

А в суботу до кювету потрапив автобус із десятьма пасажирами. Це сталось через складні погодні умови. Волочиські рятувальники відбуксирували автобус на прочищену від снігу ділянку дороги. Тож водій автобусу зміг самостійно продовжити рух. 

В Укравтодорі додають, що нині у багатьох регіонах країни – складні погодні умови. Дощ зі снігом під час повномасштабної війни – це виклик. Відповідальність кожного водія є конче необхідною, щоб уся дорожня мережа країни могла працювати.

Правила для водіїв взимку

Водіїв закликають дотримуватись простих зимових правил:

Так, 21 листопада у північних областях, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях очікується значний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Нагадаємо, на Хмельниччині оголосили штормове попередження. 

Перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

 

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up