Зіткнулися 2 легковики: один пасажир загинув, ще 5 людей постраждали

Зіткнулися 2 легковики: один пасажир загинув, ще 5 людей постраждали
Фото ГУ НП у Хмельницькій області

Це сталося неподалік села Гвардійське. 

У неділю, 20 листопада, на Хмельниччині трапилась ще одна смертельна аварія. У поліції повідомляють, що ДТП сталось близько 11:45 години неподалік села Гвардійське. 

Зіткнулись 2 автомобілі: «ВАЗ 2109» під керуванням 26-річного хмельничанина та «Suzuki Vitara», за кермом якого перебував 35-річний житель Гвардійського.

У результаті аварії обидва водії, а також троє пасажирів автомобіля «Suzuki» та двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ» травмувалися. У них були забої різних частин тіла. Медики надали всім необхідну допомогу без госпіталізації. 

Відео дня

На жаль, ще один 26-річний пасажир «ВАЗу» від отриманих травм загинув на місці аварії. 

Слідчі вже відкрили кримінальне провадження info. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, це вже друга подібна аварія. Того ж дня між селами Борщівка Городоцької тергромади та Зверхівці Сатанівської тергромади зіткнулися ще двоє автомобілів — мікроавтобус “Volkswagen T5” та легковик “ВАЗ 2105”.

Мікроавтобусом керував 42-річний житель Сатанова. А за кермом легковика перебував 60-річний житель села Мартинківці. В аварії постраждали 4 людини: троє отримали травми, а одна пасажирка загинула. Надзвичайникам довелось деблокували бездиханне тіло пасажирки "ВАЗу" та відключити акумулятори батарей від живлення. Детальніше про це читайте за посиланням. 

Загалом, в останні дні трапилось досить багато ДТП.  В Укравтодорі додають, що нині у багатьох регіонах країни – складні погодні умови. Дощ зі снігом під час повномасштабної війни – це виклик. Відповідальність кожного водія є конче необхідною, щоб уся дорожня мережа країни могла працювати.

Правила для водіїв взимку

Водіїв закликають дотримуватись простих зимових правил:

До того ж 21 листопада у північних областях, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій та Черкаській областях очікується значний мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Нагадаємо, на Хмельниччині оголосили штормове попередження. 

Перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

 

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up