Аварія на Городоччині: одна людина загинула та троє травмувалися

Аварія на Городоччині: одна людина загинула та троє травмувалися
Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

ДТП трапилось між Городоцькою та Сатанівською тергромадами. 

У неділю, 20 листопада, на Хмельниччині трапилась ще одна аварія. Це відбулось близько 14.40 між селами Борщівка Городоцької тергромади та Зверхівці Сатанівської тергромади. Про ДТП повідомили о 16:58 до Служби порятунку «101». Зіткнулися двоє автомобілів — мікроавтобус “Volkswagen T5” та легковик “ВАЗ 2105”.

Мікроавтобусом керував 42-річний житель Сатанова. А за кермом легковика перебував 60-річний житель села Мартинківці, повідомляють у поліції. 

На виклик вирушили рятувальники. В управлінні надзвичайних ситуацій повідомляють, що в аварій постраждали 4 людини: троє отримали травми, а одна пасажирка загинула. 

Відео дня

Надзвичайникам довелось деблокували бездиханне тіло пасажирки "ВАЗу" та відключити акумулятори батарей від живлення.

— Наші колеги були задіяні в операції по звільненню людей, які не мали змоги вибратися із деформованої у наслідок аварії машини, — повідомив виданню Городок.City Ілля Овчарук, головний фахівець відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту у Городку.

60-річного водія "ВАЗу" та ще двох його пасажирів доправили до лікувального закладу. Наразі обставини пригоди з’ясовують правоохоронці.

Тут і далі фото - Городок City

Фото: ГУ НП у Хмельницькій області
Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, днями неподалік села Данюки Гвардійської тергромади зіткнулися 2 легковики. Автомобіль «Chevrolet» під керуванням 60-річного жителя Миколаєва зіткнувся з автомобілем «Nissan», за кермом якого перебував 58-річний чоловік. Внаслідок аварії 51-річна пасажирка «ніссана» травмувалася. Жінку госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Додамо, цього тижня в Україну прискаче черговий південний циклон. Тому очікуються дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця, ожеледь та рвучкий вітер. Синоптики повідомляють, що у понеділок, 21 листопада, можливий і мокрий сніг, і льодяний дощ, і дощ. Температура повітря коливатиметься близько нуля. По області оголосили І рівень небезпечності, жовтий. Зазначають, що ускладнення погоди призведе до порушення руху транспорту на дорогах і вулицях. Детальний прогноз читайте за посиланням

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП  поради від патрульних:

  • користуватися пасками безпеки, дотримуватись безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищувати швидкість, рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями
  • пам’ятайте, що в сильний дощ чи сніг краще зупинитися та перечекати негоду. При зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію
  • задля уникнення ускладненого руху, за можливості, не виїжджайте на власному авто, адже так сповільнюється швидкість роботи снігоприбиральної техніки й авто спецслужб
  • подбати про паркування, не залишати автівки на узбіччях вулиць та доріг, аби дорожники могли долати наслідки опадів
  • у разі недостатньої видимості, а особливо, з настанням сутінок, водіям і пішоходам обов’язково необхідно позначити себе на дорозі. Водії повинні завчасно включити на своїх автомобілях габаритні вогні, ближнє світло фар або протитуманні фари, а пішоходи — використовувати світлий одяг та світлоповертаючі елементи, що дозволить водіям завчасно побачити їх на дорозі та відповідно зреагувати.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up