Через Південний Буг хочуть збудувати новий міст. Дізналися деталі

Через Південний Буг хочуть збудувати новий міст. Дізналися деталі
Фото та розташування старого мосту
  • Нова споруда має замінити стару, яка є аварійною.

  • У бюджеті передбачать гроші на проєктування.

У мікрорайоні Гречани планують збудувати міст, який з’єднає береги Південного Бугу. На виготовлення проєкту передбачили 400 тисяч гривень в рамках бюджету 2022 року. Про це йдеться у пояснювальній записці до проєкту, який розглядатимуть у міській раді.

Зараз на місці запланованого мосту є старий. Він розташований на території Хмельницького між вулицею Кооперативною у Гречанах та Набережною в Олешині. Стан наявного мосту такий, що «приймати на баланс там немає чого». Так про споруду висловився заступник міського голови Василь Новачок.

— Є старий абсолютно безгосподарний міст, абсолютно небезпечний, і люди ним користуються. Приймати на баланс там немає чого, та споруда є аварійною, тому є потреба там зробити нормальний міст, аби забезпечити нормальне і безпечне сполучення автомобільного транспорту і пішоходів між містом Хмельницьким і селом Олешин.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (26)
  • Vladislav Voedilo

    Тут 200 метров асфальта по бетонке рассыпающейся к 20й школе сделать не могут. А все садыбы и общественный транспорт городской нашу дорогу добивают и цементная пыль столбом. Мост, ага
  • Viktor Karwan

    Ніби й гарна справа, та чомусь ніхто з влади не каже за  загальну суму коштів необхідних для втілення цієї ідеї - об'єднання Олешина та Гречан. Чому так кажу, а ось чому! По-перше: ну добре виділять кошти на проект мосту, а як же бути з дорогою? А це не багато не мало а потрібно по торфянистому полотну заплави Буг прокласти (а перед цим спроектувати також не за 100 грн.) ще дорогу протяжністю майже 700 метрів. Котрої нині не існує. Той шлях, яким нині користуються дехто пролягає по насипу, через території що вже приватизовані (на скріні виділено блакитним) тобто ті землі потрібно викупити, абож робити повністю нову трасу - рити корито під дорожне полотно в торфяному грунті, засипати його відповідним сумішами, ну й звісно ж асфальтувати. От і порахуйте в яку суму це вильється місту! І це в той час, коли вулиці міста, котрі понад півсотні а то й більше років не асфальтовані. Чи не станеться так, що знову влада просто закопає кошти в болото, бо без прокладання дороги по колишнім заплавам Бугу той міст залишиться лише нагадуванням бездумних вчинків міської влади. Для підтвердження своїх слів надаю скрін з кадастрової мапи Хмельницького та Олешинської громади.

    sdfgh cvbnmfghj reply Viktor Karwan

    Написано що міст в аварійному стані, якщо щось станеться хто буде відповідати? Ви?
    Не знаю, можливо у влади є ще якісь плани у тому районі , але безпечний міст потрібен.

    Читач38 reply Viktor Karwan

    Дороги 900 метрів
  • Володимир Пальчин

    Невже всі такі тупі

    Гугл Гугл reply Володимир Пальчин

    За  недавнім соцопитуванням - 7 з 10 з правом голосу на виборах)
  • Володимир Пальчин

    Дятли! Це 400000-лише папірці

keyboard_arrow_up