Хмельничанка Лариса скаржиться на пільговиків у громадському транспорті в "години пік". Що пропонує робити?

Хмельничанка Лариса скаржиться на пільговиків у громадському транспорті в "години пік". Що пропонує робити?
  • Жінка пропонує внести зміни до правил безкоштовного пільгового проїзду у місті.
  • Вона впевнена, що так вдасться розвантажити громадський транспорт в "години пік".
  • З петицією жінка звернулася до Хмельницької міської ради.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 28 листопада. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".

Автор звернення, Лосюк Лариса Олександрівна, пропонує внести зміни до правил безкоштовного пільгового проїзду у Хмельницькому. А саме дозволити безкоштовний проїзд в певні години. Вона впевнена, що так вдасться розвантажити громадський транспорт в "години пік".

Зокрема хмельничанка пропонує ввести такий "розклад":

Відео дня
  • дозволити безкоштовний проїзд пенсіонерам та людям з інвалідністю (ІІ-ІІІ груп) безкоштовно з 10:00 до 16:00;
  • для учнів шкіл - безкоштовно з 7:00 до 19:00, крім вихідних, святкових днів та канікул; для учнів шкіл, які навчаються у другу зміну – з 7:00 до 21:00, учні шкіл, які навчаються у суботу право безкоштовного проїзду поширюється і на цей день;
  • учасникам бойових дій, воїнам АТО - безкоштовно протягом дня;
  • діти до 7-ми років (безкоштовно протягом дня);
  • людям з інвалідністю (І групи) - безкоштовно протягом дня.

Петиція поки що набрала 126 голосів. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 20 днів. Підтримати ідею можна ТУТ.

Читайте також: Суцільна смуга перешкод: хмельничанин Дмитро просить відремонтувати дорогу на Підлісній

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (138)
  • Sasha Blazhuk

    Хочу запропонувати  ідею як вирішити проблему з пільговиками. Наприклад бабуся (дідусь) живе в селі і ніколи не користується міським транспортом, Мама інвалід теж не користується (а якщо і користуються то раз чи два рази на місяць заїдуть за покупками чи в лікарню). А деякі пільговики катаються туди сюди бо їм скучно в дома сидіти. З цього виходить що одним обідно, а інші задоволені. З бюджету перевізникам на всіх пільговиків виділяються кошти. Пропоную вирішення такої задачі наступним чином щоб всі були задоволені. Запропонувати пільговикам самим вирішити що їм більше потрібно доплата до пенсії чи проїзний на місяць. Кожен напише заяву, далі розподіляться кошти, частину за проїзні отримають перевізники, а другу частину отримають пільговики на (ліки, їжу чи інші свої потреби). А так виходить бабло передають перевізникам і ніхто не знає скільки бабла відмивають на цьому.
  • Проня Кисілюк

    Шо зробиш, як їх стіко розплодилося ніщебродів від псів бродячих, було 600 тис чол, а за три роки  стало 2 міліона, скоріше ніж китаців, тепер таким діткам ларисиним тісно в тролейбусах стало.
  • Vadim Poplavskiy

    Безглузда петиція, точно не для розвантаження тролейбусів, так як обмеження для першої групи, компенсується в якійсь мірі другою і тд.

    Продумана монетизація пільг, картка хмельничанина для всіх та адекватний муніципальний транспорт, наше все.
  • Вадим Лукашик

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up