Мешканці 24 сіл громади матимуть пільги на проїзд у Хмельницькому

Мешканці 24 сіл громади матимуть пільги на проїзд у Хмельницькому
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Хмельницька ОТГ об’єднує обласний центр та 24 найближчих населених пункти.

  • Для безоплатного проїзду в тролейбусі потрібно буде отримати електронний квиток.

Всі мешканці Хмельницької об’єднаної територіальної громади матимуть пільги на проїзд у Хмельницькому. Це стосується тролейбусів, автобусів та залізничного транспорту. Про це йдеться у трьох проєктах рішень, опублікованих на сайті міської ради.

Депутатам ради пропонується змінити порядки розрахунків компенсаційних виплат за пільговий проїзд, а саме встановити, що право на пільговий проїзд мають особи, які мешкають у Хмельницькій ОТГ та внесені до єдиного реєстру. Право на пільгову поїздку підтверджується відповідним посвідченням, а разі запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду — також електронним квитком.

Повний перелік населених пунктів Хмельницької ОТГ:

Відео дня

Нагадаємо, що від 1 січня наступного року безоплатно їздити у тролейбусах можна буде лише за наявності електронного квитка, а також пільгового посвідчення. Квиток потрібно буде прикладати до валідатора, які встановлені у транспорті. Запровадження аналогічного принципу планується і в автобусах. Електронні квитки видають безкоштовно у Центрі надання адміністративних послуг та громадських приймальнях управління соціального захисту населення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Irina Balaban

    А де Карпівці? Стільки людей їздить до госпіталя🤷‍♀️
  • Надія Демчик

    Це називається обмеженням прав людини!!

    Anna Suprun reply Надія Демчик

    Надія Демчик дискримінація за місцем проживання!!
  • Anna Suprun

    А чому така несправедливість? Моя мама усе життя проживала у Хмельницькому, важко працювала на заводі, платила податки, а тепер не буде мати права проїхати в міському транспорті безкоштовно, бо переїхала жити у село?
  • Валентина Раскатова

    Чому тільки ці села? Невже та бабка що працювала в колгоспі не має прп
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up