На дорогах Хмельниччини наносять тимчасову розмітку. Як вона виглядає

На дорогах Хмельниччини наносять тимчасову розмітку. Як вона виглядає
Фото зі сторінки САД у Хмельницькій області
  • На трасі, яка сполучає Житомир та Чернівці і проходить через Хмельниччину наносять жовту розмітку. 

  • Поки що роботи ведуться на ділянці поблизу Старокостянтинова. 

Дорожники продовжують ремонт та облаштування автомобільних шляхів у Хмельницькій області. На Старокостянтинівщині взялися наносити розмітку на асфальті. Щоправда, поки лише тимчасову, повідомляють в Службі автомобільних доріг Хмельницької області. 

Розмітку жовтою фарбою наносять на ділянку траси Н-03, яка сполучає Житомир та Чернівці. 

Довідка:
Автошлях Н-03 (Житомир — Чернівці) — автомобільна траса національного значення на території України. Проходить територією Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей.
Починається в Житомирі, проходить через Чуднів, Любар, Старокостянтинів, Хмельницький, Ярмолинці, Дунаївці, Кам'янець-Подільський, Хотин та закінчується в місті Чернівці. Загальна протяжність шляху — 350 кілометрів. 

Роботи ведуться між селами Пашківці та Веселівка. Дорожники зазначають, що жовта розмітка є тимчасовою, адже на ділянці ще продовжують ремонт дороги. Згодом її мають замінити на звичну білу розмітку, коли роботи на ділянці остаточно закінчать. 

Відео дня
Ділянка шляху Н 03 між Пашківцями та веселівкою

— Такі заходи є необхідними для забезпечення безпеки та визначення організації дорожнього руху і орієнтування водіїв транспортних засобів на дорозі. Після повного відновлення даної ділянки нанесемо традиційну білу горизонтальну дорожню розмітку пластиком, — додають в САД. 

Водіїв просять бути обачними у місцях проведення дорожніх робіт. А також звертати увагу на попереджувальні знаки та дотримуватися правил безпеки дорожнього руху. 

Нагадаємо, цього літа дорожники ремонтували трасу до сусідньої Вінниччини. Роботи велися на Летичівщині. Дорожники клали асфальт неподалік Головчинець та Требухівець, а також в Летичеві. А перед ти — поблизу Голоскова та Вербок. Тоді ж утворилися кількагодинні затор на дорозі і водії не встигали добратися додому до комендантського часу. Тож для них створювали альтернативний маршрут об’їзду на одній з ділянок. 

Відновлювали покриття та наносили розмітку й у самому Хмельницькому. Тим часом хмельничани скаржилися, що часто дорожники починали ремонтувати дорогу одразу після нанесення “свіжої” розмітки. Одна із таких ділянок — перехрестя Франка-Хороброго (колишня вул. Толстого — авт.).

Тут нанесли нову розмітку для автомобілів та “зебру” для пішоходів, а одразу ж через кілька днів її повністю здерли, аби нанести суцільний шар асфальту. Згодом розмітку нанесли вже на відновлену ділянку. Журналіст vsim запитав у Департаменті інфраструктури чому так роблять. Читайте що йому відповіли за посиланням. 

До слова, наприкінці літа на дорогах Хмельницького нанесли написи «ШКОЛА». Вони позначають місця, де поряд розташовані заклади освіти. У соцмережах ці написи викликали жваві обговорення. Більше про це дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Володимир Черкасов

    РозміткаШКОЛАце робота диверсантів
  • Наташа Матвійчук

    Розмітку  потрібно   зробити по  тих дорогах що  зробили....Тернопільська траса.,заїзд по селах ...Гинуть люди,сім ї...

    Владимир Савчук reply Наташа Матвійчук

    Олександр Жила ще велика проблема це олені на дорозі які везуть працівника року-шмару.

    Олександр Жила reply Наташа Матвійчук

    Владимир Савчук я тобі пишу за якість будівництва, як будують дорогу підприємства,а не шарашкині контори "рога і копита".

    Владимир Савчук reply Наташа Матвійчук

    Олександр Жила а буде розмітка все буде в шоколаді. Голосків - Трибухівці була вбита дорога аварії були рідкість . Тільки зробили як незлетіло з дороги то в гавно розбилися і на день по три , дві аварії.

    Олександр Жила reply Наташа Матвійчук

    Владимир Савчук ти їздив в цьому напрямку (з Хмельницького в сторону Тернополя)бачив ,яка там дорога.

    Владимир Савчук reply Наташа Матвійчук

    Олександр Жила нехрен літати , бо дорога хороша

    Николай Щур reply Наташа Матвійчук

    ЯМИ ЗАЛАТАЙТЕ НА ТЕОФІПОЛЬ

    Наташа Матвійчук reply Наташа Матвійчук

    Олександр Жила не кожній ,як кажуть .к.......  щастя...У нас поїздка з Хмельницького  і поворот на село ...болісний

    Олександр Жила reply Наташа Матвійчук

    Наташа Матвійчук я Вас підтримую, тому що сам їжджу в цьому напрямку! Ви поїдьте в Летичив подивіться, як турецька компанія будує,їдеш і насолоджуєся дорогою(розмітка, дорожнє покриття,.....)

    Наташа Матвійчук reply Наташа Матвійчук

    Олександр Жила біля повороту на кожне село повинин бути,,,карманчик,,,  заїхав на нього і спокійно стоїш. ..а не дивишся в зеркало,щоб тобі в  ,,,дупу,,, не влупили..

    Олександр Жила reply Наташа Матвійчук

    Наташа Матвійчук гинуть люди,тому що не якісно зроблена розмітка,дорожнє покриття!

keyboard_arrow_up