Ремонт траси на Вінницю: водіям запропонували об'їзд

Ремонт траси на Вінницю: водіям запропонували об'їзд
Фото ілюстративне
  • Дорожники будуть класти асфальт неподалік Головчинець та Требухівець, а також в Летичеві.

  • Почергово смуги дороги перекриватимуть та організують реверсивний рух. 

  • Для водіїв склали альтернативний маршрут руху, аби уникнути заторів. 

На Хмельниччині облаштовують трасу до сусідньої області. Працюють на Летичівщині. Так, нещодавно клали асфальт поблизу Голоскова. перед цим — неподалік Вербки. Тепер взяли за ремонт ще двох ділянок. 

Вже сьогодні, 1 серпня, кластимуть асфальт у Летичеві. На ділянці від АЗС "ОККО" до перехрестя з вулицею Леоніда Шірпала по правій смузі руху, км 314+700 - км 316+300. 

Також працюватимуть неподалік сіл Требухівці та Головчинці. А саме — на ділянці км 301+700 - км 303+404. 

Відео дня

Спочатку облаштують покриття по правій смузі руху (в напрямку з Хмельницького до Вінницької області), згодом по лівій смузі руху (від Вінницької області до Хмельницького). 

На час ремонту рух транспорту буде частково ускладнений. На ділянці ремонту організують реверсивний рух із світлофорним та/або ручним регулюванням.

Аби не утворювалися кілометрові затори, як нещодавно неподалік Голоскова та водії встигали добратися додому до початку комендантської години, в Службі автомобільних доріг склали альтернативний маршрут для об'їзду ділянок ремонту. 

Шлях проходить вздовж Південного Бугу по вулицях Центральна, Горбасівська, Бузька, Кармелюка. 

Крім того, дорожники просять усіх учасників дорожнього руху, які курсують ділянкою ремонту не знімати фото/відео та не поширювати місця концентрації техніки, робітників та цивільного транспорту. Такі дії, кажуть, можуть нести потенційну загрозу безпеці майну, життю та здоров'ю тих, хто перебуває у тій місцевості. 

Також, водіїв закликають бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт. Особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. Просять дотримуватись правил дорожнього руху та вимог дорожніх знаків.

Нагадаємо, приватна компанія з Вінниці минулого року взялася ремонтувати дорогу на Хмельниччині поблизу Старокостянтинова та довколишніх сіл. Роботи замовляла Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області, оцінивши їх у 231,9 мільйона гривень. Тепер же відомство планує укласти ще один договір з фірмою, збільшивши обсяг робіт. Витратити на це планують майже 97,5 мільйона гривень. Деталі читайте тут. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Вітушинський

    Я їжджу майже кожен день по дорозі в летичеві і проводу в пробка мінімум по 2 години. Попросіть тих дебіл.... Щоб пропускали по 10хв. З кожної сторони а не як аони собі хочуть.

keyboard_arrow_up