В «Укравтодорі» створили єдиний контактний центр для звернень громадян

В «Укравтодорі» створили єдиний контактний центр для звернень громадян
  • Жоден дзвінок обіцяють не залишити без відповіді. 

  • Звернення відправлятимуть одразу до Служб автомобільних доріг по областях та підрядників, які ремонтують відповідні ділянки. 

Відтепер звернення громадян щодо ремонтів доріг чи роботи Служби прийматимуться за єдиним номером та фіксуватимуться в єдиній СRМ-системі. Всі без виключення дзвінки автоматично скеровуватимуться до Служб автомобільних доріг в областях та відповідальних підрядних організацій, які обслуговують заявлену ділянку дороги.

Жоден дзвінок, обіцяють в «Укравтодорі», не залишається без відповіді. Крім того, роз’яснення по суті звернення надаватимуть або одразу, або ж після опрацювання заявки. СRМ-система, в свою чергу, під’єднана до платформи «E-Road». 

Довідка: E-RоаD – внутрішня єдина інформаційна система, яка містить інтерактивну мапу та дозволяє слідкувати за виконанням ремонту та будівництва українських доріг.

Відео дня

— Ми прагнемо вдосконалити та покращити комунікацію з користувачами доріг. Завдяки єдиному контакт-центру усі звернення обробляються за єдиним алгоритмом, а запис розмови у CRM-системі надасть можливість всебічно контролювати роботу диспетчерів. Сьогодні ця система працює в тестовому режимі, та невдовзі запрацює на повну, – пояснив Андрій Івко, перший заступник голови «Укравтодору».

Взимку, під час несприятливих погодних умов і високого навантаження на контакт-центр, всі вхідні дзвінки будуть автоматично перенаправлятись на Службу автомобільних доріг у відповідній області.

На сьогодні поки існує єдиний номер телефону для звернень. Однак, в майбутньому обіцяють запровадити додаткові канали комунікації: чат-боти, месенджери, мобільний додаток. Аби людям було зручно подати заявку. Відтак, подати заявку чи звернення відтепер можна за номером +38 067 400 60 80.

Крім цього диспетчери контакт-центру зможуть проконсультувати громадян з приводу будь-яких запланованих ремонтних робіт доріг загального користування державного значення. 

Нагадаємо, приватна компанія з Вінниці минулого року взялася ремонтувати дорогу на Хмельниччині поблизу Старокостянтинова та довколишніх сіл. Роботи замовляла Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області, оцінивши їх у 231,9 мільйона гривень. Тепер же відомство планує укласти ще один договір з фірмою, збільшивши обсяг робіт. Витратити на це планують майже 97,5 мільйона гривень. Деталі читайте тут. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up