На філармонії встановлюють нову зупинку. Коли закінчать (ФОТО)

На філармонії встановлюють нову зупинку. Коли закінчать (ФОТО)
  • Роботи виконує приватна фірма власним коштом.

Минулого місяця на зупинці «Філармонія» (рух від міста) завершили капітальний ремонт. В рамках нього проїзну частину розширили та влаштували заїзну кишеню. Проєкт передбачав, зокрема, будівництво підпірної стінки, встановлення огорожі, облаштування пандусів та тротуарної плитки з тактильним покриттям. Все це фінансувалося з міського бюджету. Договір з підрядником, ТОВ «Гранд Дорбуд», був укладений на понад 1,87 мільйона гривень.

Тепер же на цій зупинці встановлюють два павільйони для очікування транспорту. Цим займається ТОВ «Дозор Україна» власним коштом. Натомість фірма отримає можливість розміщувати на павільйонах рекламу. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук.

За його словами, на зупинці також буде встановлене електронне табло, що відображатиме час прибуття транспорту. Роботи мають бути завершені протягом двох днів, 21 та 22 жовтня.

Відео дня

Станом на 12:00 сьогодні, 21 жовтня, на зупинку вже привезли павільйони в розібраному вигляді та розпочали встановлення.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up