На Хмельниччині перевернувся мікроавтобус: постраждали 5 дорослих та дитина

На Хмельниччині перевернувся мікроавтобус: постраждали 5 дорослих та дитина
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Автомобіль з’їхав з дороги та потрапив у кювет. 

  • Серед постраждалих — шестирічний хлопчик. 

Дорожньо-транспортна пригода сталась на Кам’янеччині. Це відбулось 8 січня, близько 10:15, повідомляють у поліції. 

На шляху Н-О3 сполученням «Житомир – Чернівці» на виїзді з міста Дунаївці водій за кермом автомобіля марки «Fiat Doblo» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет з проїжджої частини. Там же мікроавтобус перекинувся на бік. 

З ним в автівці було ще четверо дорослих та дитина — шестирічний хлопчик. Усі вони отримали травми різного ступеню тяжкості, але медики кажуть, що наразі їх здоров’ю нічого не загрожує. Постраждалих доставили до лікарні. 

Відео дня

Слідчі поліції відкрили на 32-річного водія кримінальне провадження info та встановлюють обставини події.

Рятувальники застерігають водіїв бути пильними та уважними на дорозі, адже маленька помилка може коштувати здоров’я та життя. Під час ускладнення погодних умов стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватись правил дорожнього руху. Пішоходів закликають переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи.

— Закликаємо усіх учасників дорожнього руху бути особливо уважними, обережними та за необхідності звертатись на лінію 102, — додають в Службі автомобільних доріг в Хмельницькій області.

Правила безпеки на дорозі взимку

Патрульна поліція вкотре просить учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними. Адже за несприятливих погодних умов зростає ймовірність потрапити в ДТП.

Як вберегтися від ДТП — поради від патрульних:

— Друзі, пам’ятайте, що ви 24/7 можете розраховувати на нас. Потрібна допомога — телефонуйте на лінію 102, — закликають патрульні. 

Рекомендації для пішоходів:

До слова, в Укравтодорі додають, що перелік місць відстою вантажівок та легковиків у розрізі автомобільних доріг загального користування можна переглянути на інтерактивній мапі

Також водії можуть отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу до Єдиного контакт-центр Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up