На Хмельниччині сталось 2 аварії: є постраждалі та загиблий (ФОТО)

На Хмельниччині сталось 2 аварії: є постраждалі та загиблий (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінок ГУ НП та ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Одна з них трапилась на Західно-Окружній в Хмельницькому.

  • Інша аварія відбулась за участю вантажівки. Водій загинув. 

Впродовж суботи-неділі в області трапилось кілька аварій. 

Так, в суботу на Ярмолинеччині сталась ДТП із вантажівкою. В поліції повідомляють, що 5 листопада близько 18.00 години на автодорозі Житомир-Чернівці фура з’їхала в кювет і врізалась в дерево. 

Це трапилось поблизу села Стріхівці Солобковецької територіальної громади. За кермом вантажівки «Renault Magnum» був 50-річний житель Харкова. Внаслідок аварії водій від отриманих травм загинув на місці події.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження info і наразі встановлюють усі обставини події.

А в неділю в Хмельницькому рятувальники ліквідували наслідки автопригоди, у якій травмувалося двоє людей. 

Так, 6 листопада о 13:28 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на вулиці Західна Окружна зіткнулися “Nissan Leaf” та “Славута”. Легковики не розминулися неподалік заправки. 

На місце ДТП виїхали надзвичайники. Вони від’єднали акумулятори автівок, щоб запобігти їхньому займанню, а також змили залишки пального з дороги. Водій та пасажир “Славути” отримали травми. Їх госпіталізували до лікарні. 

Нагадаємо, того ж дня, на вулиці Лікарняній стався ще один трагічний випадок. Жінка впала в ліфтову шахту. На місце викликали рятувальників. Коли ті прибули, то відзначили, що потерпіла була без свідомості, але мала ознаки життя.

Читачі сайту vsim.ua в коментарях зазначають, що є сусідами постраждалої та додають, що, на жаль, вона померла. Детальніше про це читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up