На Подільській «вкрали» смугу для руху: хто це зробив і чи законно (ФОТО)

На Подільській «вкрали» смугу для руху: хто це зробив і чи законно (ФОТО)
  • Будівельники відібрали тротуар та одну смугу біля перехрестя з Володимирською.

  • До будівництва має відношення фірма, пов’язана з нардепом.

На вулиці Подільській через будівельні роботи обмежили рух транспорту. Будівельники обгородили частину тротуару від Подільської, 70 (ЖК «Фонтан»), до вулиці Володимирської протяжністю близько 30 метрів. Крім того, відібрали смугу руху — обмежили її блоками, аби нею йшли пішоходи. Самі роботи тривають на невеликій ділянці між ЖК «Фонтан» та Володимирською. І все це — навпроти зупинки «Пенсійний фонд» (рух до центру міста).

Видані управлінням архітектури Хмельницької міськради містобудівні умови та обмеження свідчать про те, що замовником будівництва є ТОВ «Фенікс-Центр». Об’єкт будівництва — комплекс нежитлових приміщень з вбудованим багаторівневим паркінгом. До слова, перед початком робіт територію використовували як парковку.

Інспектор роти №4 управління патрульної поліції Марія Брилко повідомила журналістам vsim.ua, що перекриття смуги на Подільській відбулося з погодженням відділу безпеки дорожнього руху.

Відео дня

ТОВ «Фенікс-Центр» — це та ж фірма, яка замовляла будівництво ЖК «Фонтан». За даними YouControl, підприємство зареєстроване у серпні 1998 року. У період від липня 1999 до липня 2001 року керівником фірми був теперішній народний депутат від «Слуги народу» Сергій Мандзій. Зараз директором «Фенікс-Центру» є Вадим Андреюк. Також він є засновником приватного підприємства «Фонтан Плюс» та керівником приватного підприємства «Авіо 1».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ievgen Pervushyn

    смугу? де ж вони смугу відібрали? не вигадуйте... просто звузили її... як була одна смуга руху, так і лишилась
  • Elena Ropers

    А ще через них сьогодні центр міста був пів дня без води 🙄
  • Alex Varmint

    Что то после выборов Симчишин уже нет тот, забурел.
  • Іван Іванов

    Ось так завжди, похер на людей та на корки, пани вирішили будувати і захопили смугу руху! Якого х.....ра міська рада видала містобудівні умови ? Який там будинок будувати? Місця в цетрі не має, пішоходам ніде ходити, а вони свій будинок Практично на дорозі будують! Під гаслом «зробимо іх разом» людей на автомобілях змушують в корках їздить! І взагалі, в Хм часто всякі мати кафешка або інші захоплюють тротуари по яких навіть місця не має де пройти! Це Подільська, Вайсера, Грушевського вулиці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up