Нові платні парковки у Хмельницькому. Де з'являться та який тариф (КАРТА)

Нові платні парковки у Хмельницькому. Де з'являться та який тариф (КАРТА)
  • У місті вже є дві платні парковки — біля речового ринку та автовокзалу №1.

  • Невдовзі їх має стати більше.

У Хмельницькому з’являться ще чотири зони для платного паркування. Зараз їх є лише дві — на Львівському шосе в районі речового ринку та на проспекті Миру в районі автовокзалу №1. Тепер же у міськраді хочуть додати платні парковки у центрі міста. Про це йдеться у проєкті рішення виконкому, який опублікований на сайті Хмельницької міськради.

Вартість години паркування наразі складає 15 гривень. Для кожної зони встановлений графік роботи. Саме у межах його дії паркування буде платним. Поза ним, наприклад, увечері, лишати авто можна буде безкоштовно. Контролюватиме сплату водіями послуг паркування відповідна інспекція. Далі наводимо повний перелік зон паркування з урахуванням тих, які вже є у місті.

Південна та північна сторона проспекту Миру від Трудової до АЗС. Кількість місць 47. Графік роботи: 08:00 — 15:00, вівторок — неділя.

Відео дня

Львівське шосе, північна сторона від виїзду зі стоянки ПП «Ізіда» до входу в ринок «ВВК Поділля-2», від входу в ринок ТД «Тісса» до території буд. № 8. Кількість місць 130. Графік роботи: 07:00 — 15:00, вівторок — середа, п’ятниця —  неділя.

Вулиця Соборна:

Вулиця Грушевського:

Вулиця Вайсера від Володимирської до Кам’янецької. Кількість місць 120. Графік роботи: 08:00 — 18:00, вівторок — неділя.

Вулиця Староміська від Грушевського до Кам’янецької. Кількість місць 131. Графік роботи: 08:00 — 18:00, вівторок — неділя.

Розташування всіх парковок також переглядайте на карті. Натискайте на позначки, що переглянути опис розташування, кількість місць та графік роботи. Нагадаємо, що на цей момент платними є тільки парковки на проспекті Миру та Львівському шосе, решту тільки планують запровадити.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Антоніна Кондратюк

    Все для народу....
  • Тетяна Лук'янова

    А навпроти 4 поліклініки вже нема?
  • Людмила Погурало

    Все для народу....
    Господи, коли ви вже нажиретися....
    А де тим людям на все брати ті гроші, вже і на світло тарифи підвищили.
  • Анатолій Наскальний

    слава україні........

keyboard_arrow_up